Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδας

Τα μέλη μας

0-9

Η 33clouds είναι πάροχος ψηφιακών εφαρμογών και υπηρεσιών από το 2008. Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μας, πρωταρχικός μας στόχος ήταν πάντα η παράδοση καινοτόμων και κορυφαίας ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών και η επίτευξη της ικανοποίησης των πελατών στο υψηλότερο επίπεδο. Ειδικευόμαστε σε εφαρμογές επιχειρηματικής παραγωγικότητας και λύσεις web για να σας καθοδηγήσουμε και να σας υποστηρίξουμε στο ταξίδι μετασχηματισμού της επιχείρησής σας – από τη δημιουργία ισχυρών θεμελίων έως την επιτάχυνση της ανάπτυξης.

A

Η AFAISS HELLAS IKE είναι εταιρεία πληροφορικής στον τομέα της ταχυδρομικής βιομηχανίας. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα www.dpaddress.com είναι στη διάθεση των χρηστών έτσι ώστε να αποκτήσουν ψηφιακή ταχυδρομική διεύθυνση.
Η ψηφιακή ταχυδρομική διεύθυνση είναι σταθερή εφόρου ζωής σε αντίθεση με την ταχυδρομική διεύθυνση η οποία αλλάζει δημιουργώντας προβλήματα. Είναι ένα διακρατικό επικοινωνιακό εργαλείο το οποίο συμβάλλει στην ανάπτυξη της οικονομίας, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, καθώς μια σειρά από αντιπαραγωγικές ανθρώπινες δραστηριότητες ακυρώνονται.

Η Αρχειοθήκη, ιδρύθηκε το 2006 και είναι εκ των κορυφαίων Εταιρειών Information & Data Management Services στην Ελλάδα. Διαθέτει πλατφόρμα ψηφιακού μετασχηματισμού με λύσεις και υπηρεσίες ψηφιακής και φυσικής διαχείρισης εγγράφων, πληροφορίας και data logistics καθώς και την μεγαλύτερη In-House Εξειδικευμένη Ομάδα Τεχνητής Νοημοσύνης στην Ελλάδα αναπτύσσοντας tailor made AI λύσεις στον τομέα της διαχείρισης της πληροφορίας. Με τις λύσεις αυτές έχει υλοποιήσει πολύπλοκα έργα καλύπτοντας τις πλέον σύνθετες επιχειρησιακές ανάγκες. Επιπρόσθετα, η Αρχειοθήκη μέσω διεθνών συνεργασιών και της αντιπροσώπευσης αναγνωρισμένων οίκων του εξωτερικού έχει φέρει στην Ελλάδα τεχνολογίες αιχμής στην ηλεκτρονική ανάκτηση και διαχείριση της εμπιστευτικής πληροφορίας.

Η AviSense.ai είναι μια spin-off που προέρχεται από την ερευνητική ομάδα των “Συστημάτων Επεξεργασίας Πολυμεσικής Πληροφορίας” του Ινστιτούτου Βιομηχανικών Συστημάτων του ερευνητικού κέντρου «Αθηνά», και την ομάδα “Απεικόνισης Πληροφορίας και Εικονικής Πραγματικότητας” του Πανεπιστημίου Πατρών. Στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε την εμπειρία των επιβατών δημιουργώντας διαδραστικές και έξυπνες διεπαφές επαυξημένης πραγματικότητας μετατρέποντας τα ταξίδια με (ημί)-αυτόνομα οχήματα ασφαλέστερα και πιο ελκυστικά. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας προσφέρουν καινοτόμες λύσεις προκειμένου να βελτιώσουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αυτόνομων οχημάτω, τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης και ταυτόχρονα, την επίγνωση της κατάστασης του οδηγού.

33 CLOUDS

ALFA CULTURE AND MULTIMEDIA (OMEGA TECHNOLOGIES)

Μάθε περισσότερα

Η Omega Technology, η οποία ιδρύθηκε το 1985, είναι μια έμπειρη και πολύ γνωστή εταιρεία στις υπηρεσίες πληροφορικής στην Ελλάδα. Η Εταιρεία εξυπηρετεί ελληνικούς δημόσιους φορείς, επιχειρήσεις και άλλους οργανισμούς με τεχνολογία και υπηρεσίες που έγιναν εφικτές από την 32χρονη εμπειρία. Οι λύσεις που παρέχονται περιλαμβάνουν εφαρμογές 3D, λύσεις υποβοηθούμενης διαβίωσης, εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου, πλατφόρμες ηλεκτρονικής μάθησης, συστήματα διαχείρισης εγγράφων και γνώσης, εξατομικευμένες εφαρμογές για άτομα με αναπηρίες. Η εταιρεία προσφέρει επιπλέον και ένα ευρύ φάσμα διαχείρισης και υπηρεσιών, όπως συμβουλευτική, έρευνα και ανάπτυξη, ψηφιοποίηση, σχολιασμό και διατήρηση περιεχομένου, προμήθεια και εγκατάσταση υλικού και τεχνική υποστήριξη. Η εταιρεία βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την Ακαδημαϊκή κοινωνία, εκτελώντας πολλά έργα Ε&Α. Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα της απασχολησιμότητας και της επιχειρηματικότητας, εκτελώντας έργα Ε&Α με Ινστιτούτα, Νομαρχίες, Δήμους, Επιμελητήρια, Τοπικές Αρχές και νομαρχιακούς οργανισμούς. Η Omega Technology διεξάγει επίσης έργα έρευνας και επικύρωσης αγοράς σε συνεργασία με αρκετούς άλλους εκτελεστές Ε&ΤΑ και οργανισμούς προσανατολισμένους στην αγορά σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Στην Ελλάδα, η εταιρεία έχει πάνω από 500 ενεργούς πελάτες που διαχειρίζονται τα Προϊόντα της (CRM, Διαχείριση Εγγράφων, ηλεκτρονικά καταστήματα, κ.λπ.)

33 CLOUDS

AΡΓΩ ΗΜΙΑΓΩΓΟΙ ΑΕ

Μάθε περισσότερα

Η εταιρεία Αργώ Ημιαγωγοί ΑΕ ιδρύθηκε το 2021 από μία ομάδα μηχανικών με πολυετή εμπειρία στη βιομηχανία ημιαγωγών και τηλεπικοινωνιών, η οποία ανέπτυξε και προώθησε στην αγορά πολυάριθμα ολοκληρωμένα κυκλώματα και προϊόντα κεραιών. Το όραμα της Αργώς είναι η προώθηση τεχνολογιών σε συστήματα ραδιομετάδοσης και κεραιών οι οποίες θα βελτιώσουν την προσβασιμότητα στη σύγχρονη κινητής επικοινωνία με χαμηλότερο κόστος. Η Αργώ αναπτύσσει ενεργά και παθητικά κυκλώματα τα οποία επιτρέπουν σημαντική μείωση κόστους στα Συστήματα Μονάδων Ραδίων των τηλεπικοινωνιακών υποδομών πέμπτης γεννιάς (5G). Για την προώθηση αυτών των λύσεων έχει δημιουργήσει σχέσεις με μεγάλους παρόχους ημιαγωγών και κατασκευαστές τηλεπικοινωνιακού υλικού.

Η Apifon, εταιρεία τεχνολογίας, παρέχει από το 2014, υπηρεσίες business messaging και marketing automation. Οι πολλαπλές λύσεις επικοινωνίας που προσφέρονται μέσα από την all-in-one marketing πλατφόρμα της Apifon, επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να βελτιώσουν τη διάδραση με τους πελάτες τους και να προσεγγίσουν ένα ευρύτερο κοινό μέσω μηνυμάτων. Με περισσότερα από 100 άτομα σε ανθρώπινο δυναμικό, η Apifon, βοηθά τις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν πολυκαναλικές καμπάνιες από ένα σημείο, να παρακολουθούν μετρήσεις απόδοσης και να υλοποιούν αυτοματισμούς marketing. Η φιλική προς το χρήστη marketing πλατφόρμα υποστηρίζει τις επιχειρήσεις στο να επιτυγχάνουν τους στόχους τους, να κρατούν τους πελάτες τους up-to-date και να αναπτυχθούν στον γρήγορα εξελισσόμενο κόσμο της ψηφιακής επικοινωνίας.

Η Allweb είναι μια εταιρεία πληροφορικής που ειδικεύεται στην παροχή καινοτόμων λύσεων στον τομέα των εφαρμογών Big Data, της επιχειρηματικής ανάλυσης και της υλοποίησης του Διαδικτύου των Πραγμάτων (IoT). Με ιδιαίτερη έμφαση στην απελευθέρωση του δυναμικού των δεδομένων, η Allweb προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο τεχνολογικών πλατφορμών και επαγγελματικών υπηρεσιών.
Η εταιρεία παρέχει μια σειρά εργαλείων διαχείρισης δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων βάσεων δεδομένων υψηλής ταχύτητας και πληροφοριακών πινάκων, που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται και να αναλύουν αποτελεσματικά τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο. Προσφέρει επίσης συστήματα αναφοράς και προϋπολογισμού σε ταμπλέτες για τη βελτίωση της προσβασιμότητας των δεδομένων και των διαδικασιών οικονομικού σχεδιασμού.Στην Allweb, μια εξαιρετικά εξειδικευμένη και ποικιλόμορφη ομάδα επαγγελματιών εργάζεται ομαδικά για την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων. Η ομάδα αποτελείται από εμπειρογνώμονες σε διάφορους τομείς, όπως η επιχειρηματική ανάλυση, η ανάλυση δεδομένων, η επιστήμη δεδομένων, η διαχείριση έργων, η ανάπτυξη λογισμικού και η ολοκλήρωση συστημάτων. Αυτή η διεπιστημονική προσέγγιση διασφαλίζει ότι οι πελάτες λαμβάνουν ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες τους.

H Athens Technology Center είναι μια Εταιρεία Πληροφορικής που προσφέρει λύσεις και υπηρεσίες που στοχεύουν σε συγκεκριμένους τομείς των ΜΜΕ, των Τραπεζών, των Τομέων Λιανικής, των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας και των Οργανισμών του Δημόσιου Τομέα. Ως εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού με πλήρεις υπηρεσίες, εφαρμόζουμε σύγχρονες αρχές σχεδιασμού, μαζί με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες επιστήμης δεδομένων, μηχανικής εκμάθησης, cloud, φορητών υπολογιστών και επιτραπέζιων υπολογιστών. Προσπαθούμε να παρέχουμε ποιοτικές λύσεις λογισμικού για κορυφαίους πελάτες και παγκόσμιους ηγέτες σε πολλούς κλάδους, ενώ ταυτόχρονα βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της έρευνας και της καινοτομίας.

B
33 CLOUDS

BOATS & PROPERTIES ΙΚΕ

Μάθε περισσότερα
C

Η εταιρεία CDXi Solutions δραστηριοποιείται στον τομέα της ανάλυσης επιχειρηματικών δεδομένων (Business Intelligence) και προσφέρει χωρικές και πολυτροπικές αναλύσεις τεχνητής νοημοσύνης για την υποστήριξη τόσο του πράσινου όσο και του ψηφιακού μετασχηματισμού σε δημόσια και βιομηχανικά οικοσυστήματα. Η εταιρεία ενσωματώνει τα πιο σύγχρονα ερευνητικά αποτελέσματα, κυρίως στους τομείς της Παρατήρησης της Γης (Earth Observation), της Μηχανικής Μάθησης (Machine Learning) Υπολογιστικής Όρασης (Computer Vision) και των εργοστασίων του μέλλοντος (Factories of the Future), για να παρέχει βιώσιμες – φιλικές προς το περιβάλλον και οικονομικά αποδοτικές – λύσεις. Η εταιρία ανήκει στο πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (https://esa-bic.gr).

Ο Όμιλος Code.Hub αποτελεί έναν επιτυχημένο συνδυασμό μιας 360 προσέγγισης συμβουλευτικών υπηρεσιών σε εταιρείες τεχνολογίας. Καλύπτοντας την πραγματική ανάγκη, όσο και τη μελλοντική, από τη δημιουργία ομάδων, την αναβάθμιση ή το μετασχηματισμό των skills με βάση την στρατηγική του πελάτη και την τελική υλοποίηση έργων, η Code.Hub αποτελεί την κυρίαρχη και πιο αποτελεσματική λύση.

Αναλυτικότερα:

 • Code.Career: Υπηρεσίες αναζήτησης προσωπικού στον κλάδο της τεχνολογίας, Talent acquisition and retention consulting, καθώς και πρωτοποριακή μεθοδολογία για υλοποίηση μεγάλης κλίμακας έργων.
 • Code.Learn: Υπηρεσίες συμβουλευτικής και υλοποίησης ολοκληρωμένων δράσεων εκπαίδευσης και ανάπτυξης (L&D) ανθρώπινου δυναμικού.
 • Code.Development: Υπηρεσίες outsourcing υψηλά καταρτισμένου προσωπικού Πληροφορικής για δημιουργία καινοτόμων εφαρμογών.
 • Code.Create: End-to-end υλοποίηση έργων Τεχνολογίας σε τεχνολογίες αιχμής.
  AthensTech College: Tο πρώτο κολλέγιο πληροφορικής στην Ελλάδα που προσφέρει τα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου York

Η Clio Muse Tours ιδρύθηκε το 2014 για να προωθήσει την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά χρησιμοποιώντας σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία. Έχουμε δημιουργήσει περισσότερες από 450 ξεναγήσεις σε περισσότερες από 35 χώρες σε συνεργασία με ξεναγούς, μουσεία και οργανισμούς. Δημιουργούμε προϊόντα για να διεγείρουμε την καλύτερη εμπειρία για τους επισκέπτες της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω συνεχούς καινοτομίας, διαφυλάσσοντας παράλληλα τη συμμετοχή, τη διαφάνεια, τη συνειδητή διασκέδαση και τον σεβασμό προς την ομάδα και τους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε παγκόσμια πολιτιστική συνείδηση και να σας καθοδηγήσουμε σε κάθε μέρος του κόσμου, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακή τεχνολογία.

Η Cytech αποτελεί έναν ολοκληρωμένο συνεργάτη για την παροχή λογισμικού που μεταφράζει τις επιχειρηματικές ανάγκες σε τεχνολογία, και είναι ο αξιόπιστος τεχνολογικός εταίρος 25+ εταιρειών σε 5 ηπείρους.

Η CloudFin LTD, μέλος του ομίλου INFORM, ιδρύθηκε από στελέχη πληροφορικής, με 20ετή και πλέον εμπειρία σε συστήματα enterprise software (ERP, Scanning etc.) και παράγει cutting-edge cloud προϊόντα δίνοντας λύσεις σε μεγάλα εταιρικά προβλήματα όπως:

 • Αυτόματη αναγνώριση και καταχώρηση παραστατικών με e-archiving και πολλαπλή αναζήτηση σε όλα τα δεδομένα (CloudFin True CaptureTM)
 • Digital Onboarding Engine για πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες KYC (Know Your Customer) & KYB (Know Your Business)
 • mini-ERP για accounting και εμπορικές εταιρίες και ενσωματωμένο σε μεγάλες τράπεζες μέσω του e-banking
 • Σύστημα Cloud Advanced Analytics για εύκολη πληροφόρηση On-The-GO
 • Bots αναγνώρισης natural human language και διεκπεραίωσης όλων των λειτουργιών ενός ERP

Η CloudFin LTD δραστηριοποιείται κυρίως στην Ευρώπη και λειτουργεί τόσο ως απευθείας πάροχος των cloud προϊόντων και λύσεων που παράγει, όσο και indirect ως προμηθευτής σε μεγάλους συνεργάτες που μεταπωλούν τα προϊόντα της ως resellers. Η CloudFin πρόσφατα έγινε μέλος του ομίλου INFORM LYKOS. Αυτή τη στιγμή το CloudFin True CaptureTM χρησιμοποιείται από περισσότερες από 200 επιχειρήσεις σε πάνω από 5 χώρες στον κόσμο.

D

Η Depia Automations ειδικεύεται σε λύσεις: 1. Βιομηχανικού, Ενεργειακού και Κτιριακού Αυτοματισμού, 2. Μηχανική Λογισμικού και Ανάπτυξη Λογισμικού, 3. Ρομποτική, 4. Παραμετροποίηση και κάθετες Λύσεις, 5. Έρευνα, Μοντελοποίηση και Ανάπτυξη βιομηχανικών συσκευών. Στο πλαίσιο νέων τεχνολογικών εφαρμογών, η εταιρεία εξελίσσεται και ήδη υλοποιεί έργα στον τομέα της ενέργειας, δημιουργεί προϊόντα για την ανάπτυξη και εξυπηρέτηση εταιρειών της φαρμακευτικής βιομηχανίας, εφαρμόζει νέες τεχνολογίες όπως digital twins, predictive συντήρηση. Νέες συνεργασίες με γνωστές εταιρείες ρομποτικής και παρακολούθησης καταστάσεων, συνεργασίες στην έρευνα με πανεπιστήμια, νανοτεχνολογία και exergames, ανοίγουν νέους ορίζοντες στην ανάπτυξη και εξέλιξη της Depia Automations στην βιομηχανία και την ανθρωποκεντρική ανάπτυξη.

Είμαστε η DGTAL, μια ελληνογερμανική Insurtech, πρωτοπόρος στην αποκωδικοποίηση και επεξεργασία των μη δομημένων ασφαλιστικών εγγράφων. Με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης, διαμορφώνουμε το μέλλον του ελέγχου ασφαλιστικών ζημιών και της διαχείρισης χαρτοφυλακίων.

Η DGSOFT (επίσημος και πιστοποιημένος συνεργάτης της SoftOne) είναι μια δυναμικά εξελισσόμενη εταιρεία με ισχυρή παρουσία στην Ελλάδα από το 2006.

Δραστηριοποιείται στη διάθεση πρωτοποριακών υπηρεσιών πληροφορικής τεχνολογίας, μηχανογραφικών λύσεων, cloud computing εφαρμογών και προϊόντων business software (ERP – CRM). Το στελεχικό δυναμικό της εταιρείας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες της αγοράς πληροφορικής, έτσι ώστε οι παρεχόμενες υπηρεσίες να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των πελατών της.

Επιπλέον, η DGSOFT έχει αναπτύξει και διαθέτει στην αγορά ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού που βοηθούν τις επιχειρήσεις να βελτιστοποιήσουν τις καθημερινές τους διαδικασίες και να εξελιχθούν.

Η ναυαρχίδα των λύσεων αυτών ονομάζεται CCM (Contact Center Manager), η οποία χρησιμοποιεί την τεχνολογία CTI (Computer Telephony Integration) και αποτελεί μία ισχυρή πλατφόρμα λογισμικού η οποία πάρεχει τη δυνατότητα αυτοματοποιημένης διαχείρίσης εισερχόμενων και εξερχόμενων τηλεφωνικών κλήσεων μέσω του ERP/CRM. Λειτουργεί ως ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του ERP/CRM σας και του τηλεφωνικού σας κέντρου επιτυγχάνοντας την μεταξύ τους διασύνδεση και λειτουργία.

Το VORTEX είναι ένα καινοτόμο οικοσύστημα επιχειρηματικών εφαρμογών λογισμικού που δίνει τη δυνατότητα στους οργανισμούς να επιτύχουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους με την ενίσχυση της οργάνωσης και της παραγωγικότητας.
Η σύγχρονη εφαρμογή VORTEX αποτελείται από 5 επιμέρους κάθετες λύσεις:
– VORTEX FSM (Field Service Management)
– VORTEX CRM (Customer Relationship Management)
– VORTEX CM (Commercial Management)
– VORTEX PM (Project Management)
– VORTEX HT (Helpdesk Ticketing)
Ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ολοκληρωμένων εφαρμογών ειδικού σκοπού που
συνδυάζονται με υπηρεσίες παραμετροποίησης, εκπαίδευσης και υποστήριξης για την κάλυψη
συγκεκριμένων απαιτήσεων λειτουργίας.

Η DOTSOFT Α.Ε. είναι μία από τις πιο καινοτόμες και πρωτοπόρες εταιρείες πληροφορικής και επικοινωνιών, με μακρά τεχνογνωσία και εμπειρία στην ανάπτυξη και υποστήριξη σύνθετων έργων πληροφορικής και μεγάλη δραστηριότητα στην ελληνική περιφέρεια.
Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία σύνθετα έργα στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα αξιοποιώντας την ιδιαίτερη τεχνογνωσία που κατέχει στην παροχή ολοκληρωμένων πληροφοριακών λύσεων.

E

Η Embneusys είναι μια εταιρεία στο χώρο του IoT, με ειδίκευση στους τομείς των κατασκευών, των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων και της άμυνας. Η εξειδίκευση μας βρίσκεται σε συσκευές χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης για «δύσκολα» περιβάλλοντα. Έχοντας πελάτες σε Ελλάδα, Ευρώπη και Μέση Ανατολή, παρέχουμε κορυφαίο hardware σε επίπεδο σχεδίασης και παραγωγής, και πιο ειδικά σε PCB και embedded systems.

F
33 CLOUDS

FOUR DOT INFINITY (FDI)

Μάθε περισσότερα

H FOUR DOT INFINITY (FDI) προσφέρει λύσεις αιχμής σε δίκτυα 5G και 6G , στον χώρο του Industry 4.0/5.0 με ειδίκευση σε Cloud-Edge-IoT, αξιοποιώντας cloud-native και εργαλεία ανοιχτού κώδικα υλοποιώντας λύσεις σε real-world environments. Είναι μέλος των 6G-IA, ADRA και NetworldEurope και συμμετέχει σε σχετικά ερευνητικά προγράμματα. Έχει αναπτύξει την τεχνογνωσία για το FOKEA ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον διαχείρισης τουριστικών Λιμένων και Μαρινών και της online σύνδεσης τους με το κοινό του θαλάσσιου τουρισμού. Στελεχώνεται από επιστήμονες με εμπειρία άνω των 20 ετών σε πρωτοποριακές τεχνολογικές
εφαρμογές.

Η FASMETRICS SA είναι μια ΜΜΕ υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην παραγωγή καινοτόμων συστημάτων ραδιοεπικοινωνίας καθώς και στην παροχή προηγμένων διαχειριζόμενων υπηρεσιών για τον κλάδο των κινητών τηλεπικοινωνιών.

G

H Globalsat ηγείται στην Ελληνική αγορά στη διανομή και εμπορία προϊόντων τεχνολογίας, τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών και παράλληλα αναπτύσσει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις, με βάση την τεχνολογία και σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους εταιρικούς του πελάτες να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προκύπτουν στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού. Επιπρόσθετα στο πλαίσιο της πράσινης μετάβασης των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, η εταιρεία προσφέρει ένα πλήρες φάσμα εξειδικευμένων λύσεων που περιλαμβάνουν την ανάπτυξη του δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Blink στην Ελλάδα, τη χρηματοδότηση και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων ιδιοκατανάλωσης στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων μέσω της συνεργασίας της με τη Greenvolt Next, καθώς την ανάπτυξη λύσεων ΙοΤ Smart Metering. Ο Όμιλος έχει αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαία διεθνή brand, όπως η Samsung, η Huawei, η TCL και η Sencor και συνεργάζεται με όλες τις εταιρείες του κλάδου τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας καθώς και με όλα τα δίκτυα λιανικής στην Ελλάδα και την Κύπρο. Μέσα στο 2022 ο Όμιλος επέκτεινε τις δραστηριότητές του με τη δημιουργία νέων γραφείων στην Κρήτη, με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των αναγκών του δικτύου συνεργατών και των επιχειρησιακών πελατών της στην περιοχή. Επιπρόσθετα στο πλαίσιο επέκτασης της υπηρεσίας Outsourced Category Management Solutions και εκτός Ελλάδος, το πρώτο τρίμηνο του 2023 προχώρησε στη δημιουργία γραφείων στη Ρουμανία με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες του έργου που αναπτύσσει με τη Vodafone Ρουμανίας για την διαχείριση, ανάπτυξη και διανομή των προϊοντικών κατηγοριών Accessories & Gadgets στα 450 καταστήματά της στο σύνολο της χώρας.

H
33 CLOUDS

HOOLIE FOUNDATION BROKERS – SOFTWARE DEVELOPMENT Ι.Κ.Ε.

Μάθε περισσότερα

Η Hoolie ιδρύθηκε το 2021 και είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα που φέρνει καινοτομία στην αγορά ασφάλισης κατοικίδιων ζώων. Η Hoolie ως start up εταιρεία έχει υψηλές φιλοδοξίες και διάθεση να διαπρέψει στον τομέα, καθώς είμαστε ήδη αναγνωρισμένοι ως ο 1ος Έλληνας πάροχος σχεδιάστε προγράμματα ασφάλισης κατοικίδιων ζώων, έναν τομέα με πολλές αναξιοποίητες ευκαιρίες, σε μια χώρα με τουλάχιστον 2,2 εκατομμύρια εγγεγραμμένα κατοικίδια. Σύμφωνα με αρκετές αξιόπιστες έρευνες που έγιναν στο παρελθόν, η μεγαλύτερη ομάδα ατόμων με παρόμοια χαρακτηριστικά είναι και φιλόζωοι. Μέσα από εργαστήρια και περαιτέρω έρευνα, εντοπίσαμε έναν αναδυόμενο τύπο καταναλωτών που δεν το κάνουν θεωρούν τους εαυτούς τους «ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων», αλλά μάλλον «γονείς κατοικίδιων ζώων». Οι γονείς κατοικίδιων κατοικίδιων αντιμετωπίζουν τα κατοικίδιά τους σαν ισότιμο μέλος της οικογένειας και ως εκ τούτου, έχουν βαθιές συναισθηματικές σχέσεις που εκτείνονται πέρα από αυτό την ανάγκη για ασφάλεια ή συντροφιά. Το Hoolie Foundation δημιουργήθηκε από τους «γονείς κατοικίδιων ζώων» μέσα από μια γνήσια επιθυμία να βελτιώσουν το κατοικίδιο ασφαλιστική αγορά που προσφέρει ένα ευέλικτο προϊόν και υπηρεσία που ταιριάζει στη σύγχρονη οικογένεια κατοικίδιων ζώων. Με Μια μοναδική προσέγγιση, το Hoolie Foundation συγκεντρώνει τις γνώσεις των ειδικών και επιτρέπει στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων έχουν αντίκτυπο ακόμη και στην τιμή της ασφάλισης».

Η Helvia ενδυναμώνει τις εταιρείες με cutting-edge Language AI λύσεις, που μετασχηματίζουν πλήρως την επικοινωνία με πελάτες και υπαλλήλους. Στη Helvia πιστεύουμε ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι το κλειδί που ανοίγει τον σύγχρονο κόσμο της πληροφορίας. Αξιοποιώντας Generative AI και Large Language Models (LLMs), όπως το GPT-4 που αποτελεί τη βάση του ChatGPT, τα προϊόντα μας βοηθούν τις εταιρείες να αλληλεπιδρούν με τους πελάτες και τους υπαλλήλους τους με πιο αποτελεσματικό και ελκυστικό τρόπο από ποτέ.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το site www.helvia.io ή επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

I

Η infoteam Software Group εφαρμόζει μοναδικές λύσεις λογισμικού για τους πελάτες της στη βιομηχανία, τις υποδομές, τις βιοεπιστήμες και τις δημόσιες αγορές για σχεδόν 40 χρόνια. Η βασική δραστηριότητα συνίσταται στη μερική ή ολική ανάπτυξη ενσωματωμένου λογισμικού, ενδιάμεσου λογισμικού και λογισμικού εφαρμογών – το οποίο είναι ευέλικτο, σύγχρονο και σύμφωνα με τις σημερινές απαιτήσεις ασφαλείας. Οι ειδικοί κλάδοι περιλαμβάνουν κανονιστικά ρυθμιζόμενο λογισμικό για χρήση σε ιατρικές και εργαστηριακές συσκευές σύμφωνα με τους κανονισμούς IVDR και MDR καθώς και λειτουργικά ασφαλές λογισμικό στο υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας. Το χαρτοφυλάκιο συμπληρώνεται από πολυετή εμπειρία στην εφαρμογή εξειδικευμένων διαδικασιών στη δημόσια διοίκηση καθώς και στην ανάλυση δεδομένων, τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης.
Η infoteam Software Group απασχολεί περισσότερα από 300 άτομα στην Ευρώπη και την Κίνα. Η έδρα της βρίσκεται στη Μητροπολιτική Περιφέρεια της Νυρεμβέργης. Η infoteam είναι μία από τις TOP 100 πιο καινοτόμες μεσαίου μεγέθους εταιρείες στη Γερμανία, βραβευμένη με το New Work Star Award.

“Η Power Factors αναπτύσσει λογισμικό που επιταχύνει την παγκόσμια μετάβαση στην ενέργεια εκμεταλλευόμενη τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, την αυτοματοποίηση των κρίσιμων ροών εργασίας και τη λήψη των καλύτερων αποφάσεων. Η Power Factors πολεμά την κλιματική αλλαγή με κώδικα. Η Power Factors έχει ενσωματώσει τις τέσσερις πρωτοποριακές λύσεις της, τις Drive, Greenbyte, BluePoint και Unity, για να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη σουίτα ανοιχτών και έξυπνων εφαρμογών. Αυτές οι εφαρμογές είναι σχεδιασμένες ειδικά για τη διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων, τη βελτιστοποίηση της εξυπηρέτησης στο πεδίο και τη βελτιστοποίηση της απόδοσης. Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία τους και τη μηχανική μάθηση που βασίζεται σε προηγμένη αναλυτική στα δεδομένα αυτών των εφαρμογών, οι πελάτες μπορούν να μεγιστοποιήσουν την αξία των ανανεώσιμων περιουσιακών στοιχείων τους για να παραμείνουν ανταγωνιστικοί. Το λογισμικό για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας της Power Factors είναι μία από τις πιο εκτενείς και ευρέως χρησιμοποιούμενες λύσεις στην αγορά, διαχειρίζοντας παγκοσμίως σχεδόν 207 GW αιολικών, ηλιακών, υδροηλεκτρικών και αποθήκευσης ενέργειας περιουσιακών στοιχείων. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το powerfactors.com.”

Η ICON Platforms είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία στη διαχείριση πίστης και σχέσεων, προσφέροντας στους πελάτες μερικές από τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες που επικεντρώνονται σε λύσεις επιχειρηματικής παιχνιδιοποίησης.

Με την TALOS GAMIFICATION PLATFORM τη δική μας ευέλικτη τεχνολογία πολλαπλών πλατφορμών και ισχυρή Ε&Α προσφέρουμε στους πελάτες πρόσβαση σε ισχυρές ψηφιακές τεχνολογίες.

Ο κοινωνικός κόσμος του Gamification της ICON Platforms παίρνει την ουσία των παιχνιδιών – διασκέδαση, παιχνίδι, διαφάνεια, σχεδιασμός και πρόκληση και την εφαρμόζει σε πραγματικούς στόχους.

Η iLink είναι μια δυναμική εταιρεία στο χώρο των Νέων Τεχνολογιών, με σημαντική τεχνογνωσία στην ανάπτυξη και υποστήριξη επιχειρησιακού λογισμικού, IoT και λύσεων τηλεματικής. Δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 2005 και διαθέτει πελατολόγιο άνω των 1000 εταιρειών και δημοσίων οργανισμών, με συνεχή ανάπτυξη σε όλα τα χρόνια λειτουργίας της. Εξειδικευμένη στο χώρο του mobility, διαθέτει στην αγορά αξιόπιστες λύσεις Internet of Things, Fleet και Mobile Workforce Management. Μέσω των συμμετοχών της σε ευρωπαϊκά προγράμματα, η iLink συνεργάζεται με αναγνωρισμένους ερευνητικούς φορείς και εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο, με στόχο την ευρεία χρήση της υποδομής 5G για παροχή καινοτόμων υπηρεσιών στον χώρο του Industry 4.0.

L
33 CLOUDS

LB LINKED BUSINESS M. A.E./LB LINKED BUSINESS S.A.

Μάθε περισσότερα

H Linked Business ιδρύθηκε το 2018 από διεθνώς αναγνωρισμένους ερευνητές του Ερευνητικού Κέντρου “Δημόκριτος” και το 2021 εισχώρησε ως στρατηγικός επενδυτής με μειοψηφικό μερίδιο η Qualco SA. Η βραβευμένη πλατφόρμα της LB (1o Βραβείο καινοτομίας της Εθνικής Τράπεζας το 2019), app.linkedbusiness.eu, προσφέρει τα πιο αποτελεσματικά B2B Sales leads από το σύνολο των ενεργών επιχειρήσεων της χώρας. Παρέχει άμεση, πλήρη, και στοχευμένη τμηματοποίηση με βάση την δραστηριότητα και την γεωγραφία των επιχειρήσεων και υπηρεσίες KYC. Η πλατφόρμα βασίζεται στην αξιοποίηση των ανοιχτών δεδομένων με την χρήση των τεχνολογιών των Big Data και της Artificial Intelligence. Η Linked Business συμβάλλει στη δημιουργία αξίας τόσο για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο Business Development προς επιχειρήσεις (B2B Sales & Marketing), όσο και για επαγγελματίες που βασική τους μέριμνα είναι η διαχείριση του ρίσκου αντισυμβαλλομένων και καλύπτει τις ανάγκες στις παρακάτω περιοχές:

 • Ανάλυση της αγοράς – στόχου
 • Εξεύρεση νέων πελατών
 • Digital onboarding για νέους πελάτες
 • 360-view αξιολόγηση εταιρείας
 • Compliance reporting

Αξίζει να σημειωθεί η δυνατότητα παροχής των υπηρεσιών μας ποικιλοτρόπως (SaaS, on-demand, API) ικανοποιώντας τις εκάστοτε ανάγκες των εταιρειών- πελατών. Οι υπηρεσίες της Linked Business έχουν ήδη προσελκύσει ως πελάτες μια σειρά από αναγνωρισμένες επιχειρήσεις σε εθνικό και σε διεθνές επίπεδο όπως ενδεικτικά η Vodafone, η Εθνική Τράπεζα, η Τράπεζα Πειραιώς, η CEPAL, η Quant, ο Όμιλος Μυτιληναίου, η Loreal, η PwC, η Deloitte, η 3Ε, η ΕΥΔΑΠ και η CNL Capital και μια σειρά από ελληνικές ΜΜΕ.

Η Lancom είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία που παρέχει συνδυαστικά εξειδικευμένες υπηρεσίες cloud, data center, cybersecurity και τηλεπικοινωνιών. Για την παροχή των υπηρεσιών της, διαθέτει τρία ιδιόκτητα Data Centers σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ κατασκευάζει το τέταρτο της στην Κρήτη, με το οποίο θα ολοκληρώσει τον τηλεπικοινωνιακό άξονα Θεσσαλονίκης – Αθήνας – Κρήτης. Το Balkan Gate Τhessaloniki, το 3ο Data Center της Lancom, αποτελεί́ το μεγαλύτερο Tier III, carrier neutral Data Center της Βόρειας Ελλάδας και έχει επιλεγεί ως σημείο παρουσίας (POP) από τους μεγαλύτερους διεθνείς και ελληνικούς τηλεπικοινωνιακούς παρόχους οπτικών ινών, παρέχοντας πολλαπλές επιλογές διασύνδεσης με τα αλκάνια, την Κεντρική Ευρώπη, την Τουρκία και την Μέση Ανατολή.

Η Liknoss είναι η ηγέτιδα εταιρεία τεχνολογίας σε online κρατήσεις και συστήματα ηλεκτρονικής διανομής και έκδοσης εισιτηρίων και υπηρεσιών στους κλάδους Ακτοπλοΐας, Τουρισμού, Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας. Η εταιρία λειτουργεί το πιο αξιόπιστο Δίκτυο Ψηφιακής Διασύνδεσης της Ελληνικής Ακτοπλοΐας με τον Τουριστικό κλάδο τα τελευταία 23 χρόνια, και διαχειρίζεται εκατομμύρια ακτοπλοϊκά εισιτήρια ετησίως με ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων και ένα από τα πιο εξελιγμένα παγκόσμια συστήματα διανομής (Global Distribution System). Η Liknoss ιδρύθηκε το 2000 με το όνομα FORTHCRS. Από το 2018, ο Όμιλος Liknoss είναι ο βραχίονας Τεχνολογίας Ταξιδιών και Τουρισμού του ομίλου Pyletech. Ο Όμιλος Pyletech είναι ένας ανεξάρτητος, διεθνής όμιλος εταιρειών που δραστηριοποιείται στους κλάδους της Ναυτιλίας, της Τεχνολογίας, της Ενέργειας και του Real Estate εστιάζοντας και επενδύοντας στις τεχνολογικές εξελίξεις και την καινοτομία. Ο Όμιλος Liknoss αποτελείται από την CRS Liknoss SA, την Liknoss Italy Srl και την Liknoss Central Europe SA.

M

Η Myrteni Smart Solutions ιδρύθηκε το 2022 από μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών των ΤΠΕ. Η κύρια τεχνογνωσία και η εστίασή μας βρίσκονται στους τομείς των ΤΠΕ, των Έξυπνων Πόλεων, του ΙοΤ, της Πολιτικής Προστασίας, της Έξυπνης Ενέργειας, της Ασφάλειας Πληροφοριών, των Τηλεπικοινωνιών και των Δικτύων. Προσφέρουμε στους πελάτες μας του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα συμβουλευτικές υπηρεσίες, υλοποίηση ολοκληρωμένων έργων και διαχείριση έργων. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις ΤΠΕ, έχοντας δημιουργήσει συνεργασίες και υμφωνίες μεταπώλησης με αναγνωρισμένους διεθνείς προμηθευτές ΤΠΕ και IoT. Η Myrteni Smart Solutions έχει υλοποιήσει με επιτυχία μια σειρά από μεγάλα έργα σε αυτούς τους τεχνολογικούς τομείς στην Ευρώπη και την Ελλάδα.

Η M-STAT είναι ένας παγκόσμιος πάροχος μηνυμάτων που ειδικεύεται στις Υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων κινητής τηλεφωνίας για επιχειρήσεις για περισσότερες από δύο δεκαετίες. Προσφέρουμε την υποδομή και τις βασικές δυνατότητες για να τροφοδοτήσουμε μια εμπειρία συνομιλίας σε όλα τα κανάλια. Η μακρόχρονη πείρα μας στον κλάδο σε συνδυασμό με σημαντικές συνεργασίες σε όλο τον κόσμο συνέβαλαν καθοριστικά στην κορυφαία ποιότητα των υπηρεσιών μας που περιλαμβάνουν απευθείας παγκόσμιες συνδέσεις SMS, άμεση σύνδεση με το Viber, εγγυημένους τερματισμούς SMS και ανώτερες υπηρεσίες δρομολόγησης. Έχουμε υιοθετήσει μια ολιστική προσέγγιση, παρέχοντας μια πρωτοποριακή πλατφόρμα Omni Messaging που προσφέρει πολλαπλά κανάλια όπως SMS, Viber & E-mail. Αξιοποιούμε όλες τις δυνατότητες που προσφέρουν προηγμένες τεχνολογίες όπως τα RCS & Chatbots. Οι υπηρεσίες μηνυμάτων έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί εσωτερικά, από το εξειδικευμένο τμήμα Ε&Α. Είμαστε περήφανοι που εξυπηρετούμε την πελατεία μας σε όλο τον κόσμο!

Η Modulus, με έδρα την Αθήνα/Ελλάδα, είναι ένας καινοτόμος διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιών που προσφέρει υπηρεσίες VoIP και Cloud PBX επόμενης γενιάς από το 2013. Βασιζόμενος στην τελευταία τεχνολογία VoIP, άμεσες διασυνδέσεις με παρόχους Tier-1 και ένα τεράστιο δίκτυο, το modulus είναι μια αγορά ηγέτης στην Ελλάδα και μπορεί να προσφέρει κορυφαία ποιότητα SIP Trunks με μηδενική καθυστέρηση, μαζική υπηρεσία SMS & Viber, αριθμούς DID για τοπικές κλήσεις και προηγμένα εταιρικά συστήματα Cloud PBX. Επί του παρόντος, συμβαδίζοντας με τον συνεχιζόμενο μετασχηματισμό της αγοράς τηλεπικοινωνιών, η modulus αναπτύσσει υπηρεσίες χονδρικής, λιανικής και εταιρικών υπηρεσιών διεθνώς. Ως αδειοδοτημένος Έλληνας Πάροχος, η modulus λειτουργεί απευθείας διασυνδέσεις με όλους τους ελληνικούς πάροχους σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και παρέχει υψηλής ποιότητας άμεσο τερματισμό για τη διεθνή φωνή A-Z μέσω μιας σειράς διασυνδέσεών της παγκοσμίως.

N

Η AfterSalePro προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση (SaaS) για τη δημιουργία αλλά και την έξυπνη διαχείριση των αποστολών που δρομολογούνται μέσω όλων των γνωστών εταιρειών courier που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Η εφαρμογή προσφέρει αυτόματη διασύνδεση όλων των γνωστών e-commerce platform απευθείας με το σύστημα API των εταιρειών courier. Εκτός των άλλων, υποστηρίζει μαζική δημιουργία voucher, έξυπνη παρακολούθηση των αποστολών (real-time tracking), αποστολή sms στον παραλήπτη, ταυτόχρονη χρήση δύο ή περισσότερων εταιρειών courier καθώς και πολλές άλλες λειτουργίες που βελτιώνουν τα operations ενός retail business στο κρίσιμο κομμάτι του after sales.

Από την ίδρυσή της, η NEWSPHONE αναπτύσσει και παρέχει διαρκώς πρωτοποριακές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που απευθύνονται είτε στον τελικό χρήστη (B2C)είτε για λογαριασμό εταιρειών-συνεργατών της (B2B). Οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται μέσω όλων των διαθέσιμων τύπων επικοινωνίας όπως: φωνή, SMS, MMS, e-Commerce, WAP κ.ά. Οι υπηρεσίες αυτές διακρίνονται σε Διαδραστικές (interactivemedia), Ενημερωτικές και Ψυχαγωγικές.

Η NovelTech είναι μια εταιρεία ταχέως αναπτυσσόμενη, ειδικευόμενη στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων λογισμικού. Είναι αμιγώς ελληνική εταιρεία, δυναμικά αναπτυσσόμενη με αρκετή εμπειρία και κατάρτιση στο στελεχιακό της δυναμικό στην ανάπτυξη λογισμικού, την διαχείριση έργων πληροφορικής και την υλοποίηση σύνθετων έργων σε multi / cross platforms. Ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2005 στο Ηράκλειο Κρήτης, και είναι μέλος του Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης, στους χώρους του οποίου είναι τα γραφεία της. Επίσης, είναι μέλος του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ). ΣΕΠΕ
Η εταιρεία δραστηριοποιείται τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα που έχει υλοποιήσει σύνθετα έργα σε όλη την Ελλάδα. Στους πελάτες της NovelTech περιλαμβάνονται, επιχειρήσεις (κυρίως από τον χώρο του τουρισμού), Δήμοι και Περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα, Πανεπιστήμια, Φορείς του Δημοσίου. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας εξειδικευμένες και αξιόπιστες λύσεις πληροφορικής με υψηλή ποιότητα.

P

Στη Progress Net αξιοποιούμε τις πιο προηγμένες τεχνολογίες για τη δημιουργία mobile και web εφαρμογών που προσελκύουν τους χρήστες, προωθούν την ανάπτυξη και βοηθούν τις επιχειρήσεις να παραμείνουν μπροστά από τον ανταγωνισμό. Η ομάδα μας παραμένει στην κορυφή των τελευταίων τάσεων και τεχνολογιών της βιομηχανίας. Είμαστε αφοσιωμένοι στη δημιουργία εφαρμογών και ολοκληρωμένων συστημάτων πληροφορικής και δεσμευόμαστε να παρέχουμε αποτελέσματα που οδηγούν στην επιτυχία κάθε επιχείρησης που μας εμπιστεύεται. Έχουμε υλοποιήσει έργα πληροφορικής για μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες τόσο διεθνώς όσο και στην Ελλάδα. Εκτός από την ανάπτυξη εφαρμογών, προσφέρουμε επίσης μια σειρά υπηρεσιών, όπως συμβουλευτική στρατηγική, σχεδιασμός UI/UX και μάρκετινγκ εφαρμογών για κινητά. Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών που βοηθούν τις επιχειρήσεις να επιτύχουν στην ανταγωνιστική αγορά κινητής τηλεφωνίας.

Η PROBOTEK είναι πρωτοπόρος ηγέτης στον τομέα του IoD. Χτίζουμε ένα οικοσύστημα λύσεων για την επιχείρηση. Οι επαγγελματικές μας υπηρεσίες χρησιμοποιούν ιδιόκτητες τεχνολογίες αιχμής που εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες drone και UAV με τη βοήθεια AI/ML και πλατφορμών λογισμικού κρίσιμων αποστολών. Η αποστολή μας είναι να ξεκλειδώσουμε μια νέα εποχή καινοτομίας και προόδου σε μια ποικιλία βιομηχανιών και να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλες τις εταιρείες να αξιοποιήσουν τη δυναμική των drones/UAV & AI ενσωματώνοντάς τα στις καθημερινές τους λειτουργίες.

Η Palowise παρέχει αναλύσεις και insights για brands και οργανισμούς ώστε να λαμβάνουν έξυπνες αποφάσεις στηριζόμενες σε δεδομένα. Η εταιρεία εξελίσσεται συνεχώς μέσω των ερευνητικών και τεχνολογικών συνεργασιών για να δημιουργήσει μια βαθύτερη κατανόηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς στο ψηφιακό οικοσύστημα. Η Palo ξεκίνησε το 2008, με τη δημιουργία του Palo.gr, το οποίο παρέχει ομαδοποιημένες ειδήσεις μέσω ενός εξελιγμένου αλγορίθμου στην Ελλάδα, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τη Σερβία, την Κύπρο και την Τουρκία. Το 2015, δημιουργήθηκε το PaloPro στο πλαίσιο της προσπάθειας για συνεχή εξέλιξη και καινοτομία. Αναπτύχθηκε μια SaaS πλατφόρμα, η οποία παρέχει στους πελάτες μας λεπτομερή και αναλυτικά στοιχεία αλλά και insights από τις αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδίκτυο. Οι υπηρεσίες της palowise έχουν ως στόχο να βοηθήσουν εταιρείες, οργανισμούς, μάρκες και δημόσια πρόσωπα να έχουν πληροφορίες που τους επιτρέπουν να παρακολουθούν την αξία του εμπορικού σήματος, να παρακολουθούν και να κατανοούν τις ομάδες καταναλωτών και να εντοπίζουν τις αναδυόμενες τάσεις, απειλές και ευκαιρίες της αγοράς. Αυτό τους επιτρέπει να βελτιστοποιήσουν το digital marketing, την επικοινωνία, την ανάπτυξη προϊόντων και να οικοδομήσουν στρατηγικές νίκης. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που κάνει την Palowise να ξεχωρίζει είναι τόσο η κατανόηση σε βάθος της τοπικής κουλτούρας και γλώσσας όσο και η μεγάλη εμπειρία που διαθέτει στο ψηφιακό περιβάλλον.

Το Project-One ιδρύθηκε το 2000 από τον Βασίλη Πετρολέκα και τους συναδέλφους του. Ο κύριος σκοπός είναι να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επιχειρηματικών πληροφοριών και συστημάτων επιχειρηματικής ευφυΐας σε συνδυασμό με τη χρήση των συστημάτων Enterprise Resource Planning (ERPs). Με τη συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία που αποκτήθηκε από διάφορες υλοποιήσεις, το Project One μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις δίνοντας έμφαση στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και την ικανοποίηση των πελατών Η εταιρεία είναι επίσημος συνεργάτης για τα προϊόντα SAP Business One και έχει αναπτύξει ισχυρές στρατηγικές συμμαχίες με μεγάλες εταιρείες της ελληνικής αγοράς. Οι ποιοτικές λύσεις στους πελάτες και η αξιοπιστία αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της φιλοσοφίας και λειτουργίας του Project One. Γι’ αυτό η συνεργασία με τον πελάτη αναπτύσσει μια σχέση εμπιστοσύνης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (έργα σε ΗΠΑ, Βαλκάνια, Κύπρο) με σημαντικούς πελάτες στους τομείς των χρηματοοικονομικών, μεταποιητικών και εμπορικών υπηρεσιών.

Η Prosvasis, μέλος του Ομίλου SOFTONE, ιδρύθηκε το 2005 και είναι μία από τις πιο σημαντικές ελληνικές εταιρείες πληροφορικής, με εξειδίκευση στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων λογισμικού και υπηρεσιών εκπαίδευσης για λογιστικά & φοροτεχνικά γραφεία, ελεύθερους επαγγελματίες και πολύ μικρές επιχειρήσεις. H Prosvasis, υποστηρίζει σήμερα ένα πελατολόγιο 4,500 και πλέον λογιστικών γραφείων, και +45,000 επαγγελματιών και μικρών επιχειρήσεων, ενώ διαθέτει ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών που εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών της σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Πρωταγωνιστώντας στις εξελίξεις του ψηφιακού μετασχηματισμού η Prosvasis διαθέτει τις λύσεις “Prosvasis Business Suite ΟΝΕ”, την ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης λογιστικών γραφείων, την web εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης “Prosvasis GO”, πλήρως εναρμονισμένη με τις απαιτήσεις των ηλεκτρονικών βιβλίων και της πλατφόρμας myDATA της ΑΑΔΕ καθώς και την πιο σύγχρονη πλατφόρμα οργάνωσης λογιστικών γραφείων ‘’Prosvasis Cloud’’, η οποία εξυπηρετεί την επικοινωνία λογιστή-πελάτη και υποστηρίζει πλήρως την εφαρμογή του μέτρου της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας στις επιχειρήσεις.

Q

Η Quintessential είναι μια ελληνική εταιρεία παροχής υπηρεσιών σχεδιασμού και ανάπτυξης τεχνολογικών προϊόντων, η οποία ιδρύθηκε το 2018 και καταγράφει ανοδική πορεία με μεγάλους πελάτες τεχνολογίας στο ενεργητικό της και πλέον πάνω από 30 υπαλλήλους. Ανάμεσα στις υπηρεσίες που προσφέρει είναι ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη εφαρμογών, οι εργασίες ελέγχου της εύρυθμης λειτουργίας ενός τεχνολογικού προϊόντος, υπηρεσίες DevOps & AI, η συμβουλευτική προς εταιρείες και startups καθώς και η παροχή εξειδικευμένου προσωπικού για εργασίες ή ολόκληρα projects.

R

Η RETHING είναι ένας πάροχος λύσεων IoT που επικεντρώνεται στην παροχή λύσεων διαχείρισης ενέργειας και υποδομών στην αγορά των επιχειρήσεων και του δημοσίου τομέα σε παγκόσμια κλίμακα. Η RETHING αξιοποιεί τις τεχνολογίες IoT για να βελτιστοποιήσει την απόδοση, την παρακολούθηση και τη συντήρηση των ενεργειακών συστημάτων και των φυσικών περιουσιακών στοιχείων. Η συνδεσιμότητα των συσκευών και αισθητήρων με τη χρήση τεχνολογιών IoT επιτρέπουν τη συλλογή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, την ανάλυση και την αυτοματοποίηση, οδηγώντας σε βελτιωμένη χρήση πόρων, εξοικονόμηση κόστους και βελτιωμένη λειτουργική απόδοση. Χρησιμοποιώντας τις λύσεις RETHING, οι οργανισμοί μπορούν να επιτύχουν παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, έλεγχο και αποτελεσματικότητα στις λειτουργίες τους. Αυτό οδηγεί σε μειωμένη σπατάλη ενέργειας, βελτιστοποιημένη απόδοση περιουσιακών στοιχείων, βελτιστοποιημένη διαδικασία συντήρησης, εξοικονόμηση κόστους και τελικά μια βιώσιμη ανάπτυξη.

Η Run4More είναι η πρώτη δωρεάν εφαρμογή στην Ελλάδα, που παρακινεί τους χρήστες της να αυξήσουν την φυσική τους δραστηριότητα παρέχοντάς τους οικονομικά κίνητρα, δωροεπιταγές και προσφορές. Ο χρήστης της Run4More συγκεντρώνει πόντους περπατώντας, τρέχοντας ή κάνοντας ποδήλατο και λαμβάνοντας μέρος σε challenges με σκοπό είτε την άθληση, είτε την βιώσιμη μετακίνηση.

33 CLOUDS

RHOE URBAN TECHNOLOGIES P.C.

Μάθε περισσότερα

Η Rhoé ξεκίνησε ως ερευνητική ομάδα με πεδίο μελέτης την βιώσιμη κινητικότητα, η οποία ιδρύθηκε στις 17 Δεκεμβρίου 2016 από έξι φοιτητές του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αναζητώντας λύσεις που θα κάνουν τις αστικές μετακινήσεις φιλικότερες και πιο προσβάσιμες . Σε λιγότερο από ένα χρόνο αποφασίσαμε να φέρουμε τις καινοτόμες ιδέες μας στην αγορά και να μετατραπούμε σε μία νεοφυή επιχείρηση (startup company). Σήμερα, είμαστε μία startup που δραστηριοποιείται στους τομείς της κινητικότητας και της πράσινης ενέργειας, προσπαθώντας να συμβάλλουμε στην μαζική στροφή σε πιο βιώσιμες και καθαρές μορφές μεταφοράς και ενέργειας, αναπτύσσοντας λογισμικά βελτιστοποίησης με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Είχαμε την χαρά να συνεργαστούμε με ένα ευρύ φάσμα πολυεθνικών επιχειρήσεων, ερευνητικών ιδρυμάτων και διοικητικών οργανισμών. Στην μέχρι τώρα πορεία μας δεν ήταν λίγες οι φορές που διακριθήκαμε και βραβευτήκαμε για την καινοτομία τόσο των προϊόντων και λύσεων μας αλλά και για την επιχειρηματική μας στρατηγική.

Ξεκινήσαμε το 1997… και συμπληρώσαμε δύο δεκαετίες επιτυχημένης δραστηριοποίησης στην αγορά Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών. Επενδύσαμε στο ανθρώπινο δυναμικό και στην ανάπτυξη καινοτόμων εργαλείων λογισμικού. Συγκεντρώσαμε μεγάλη εμπειρία από εκατοντάδες έργα κάθε μεγέθους για τον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα. Αναπτυχθήκαμε εθνικά με πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα αλλά και διεθνώς με πελάτες, στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Ρωσία, την Κύπρο, τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ιαπωνία. Εξειδικευτήκαμε στην ανάπτυξη & αξιοποίηση εφαρμογών λογισμικού σε επιχειρησιακά περιβάλλοντα αλλά και στο ηλεκτρονικό marketing. Αναγνωριστήκαμε από τις μεγαλύτερες εταιρείες Πληροφορικής παγκοσμίως (Google, Microsoft, κ.α.) που μας έχουν πιστοποιήσει ως επίσημους συνεργάτες τους. Πιστοποιήσαμε τις διαδικασίες λειτουργίας μας με τα πιο σύγχρονα συστήματα διασφάλισης ποιότητας (ISO 9001 & ISO 27001) Βραβευτήκαμε για τις δραστηριότητες Έρευνας και Ανάπτυξης με την παρουσίαση καινοτόμων εφαρμογών στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν και στο χώρο της Ψηφιακής Μάθησης.

Η Revival Consulting Services S.A. ιδρύθηκε το 1998 με κύριο στόχο τη βιώσιμη και αποτελεσματική ανάπτυξη των πελατών της. Με τον Γιώργο Αντύπα, ως πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, χαράζει αξιοσημείωτη πορεία στον Ελλαδικό χώρο, ενισχύοντας την επιχειρηματικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων σε όλα τα επίπεδα, έχοντας υποστηρίξει πάνω από 2.500 επιχειρήσεις. Η Revival Consulting Services, δραστηριοποιείται σε έξι διαφορετικά Strategic Business Units: Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, Αναπτυξιακά Προγράμματα, Hospitality Exclusive Services, Πληροφορική και Τεχνολογία, Προστασία Δεδομένων, ενώ διαθέτει φυσικά touchpoints σε 6 περιοχές της ελληνικής περιφέρειας. Πρόσφατα δημιούργησε με την Cactus Web, τεχνολογικό εργαστήριο στη Βόρεια Ελλάδα, που συνδυάζει συμβουλευτική και νέες τεχνολογίες!

S

Η SMARTUP δεν είναι απλώς μια εταιρεία software αλλά & η επιτομή της καινοτομίας στην ανάπτυξη λογισμικού. Με αντικείμενο μας τα mobile apps, web apps, λύσεις AI & BI, ειδικευόμαστε σε τεχνολογίες αιχμής. Η λίστα πελατών μας περιλαμβάνει το Skai.gr, Kiss fm, Vodafone κ.α. Ξεχωρίζουμε ενσωματώνοντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες, γλώσσες προγραμματισμού και εργαλεία σε διάφορες πλατφόρμες. Η ομάδα μας καθοδηγείται από έναν μοναδικό στόχο-την ικανοποίηση του πελάτη. Με έμφαση στην ποιότητα, υπερβαίνουμε τις προσδοκίες, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις που ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τις ανάγκες των πελατών μας. Η SMARTUP είναι ένα software house που σας προσφέρει εγγυημένα τα καλύτερα τεχνολογικά αποτελέσματα.

H SafeSize είναι μια αναπτυσσόμενη εταιρεία τεχνολογίας που φέρνει νέα εποχή στην αγορά παπουτσιού με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης. Μέσω της τεχνολογίας virtual fitting που έχει αναπτύξει, η οποία υποστηρίζεται από έναν αλγόριθμο μηχανικής αυτομάθησης και τεχνητής νοημοσύνης, η SafeSize βοηθάει τους καταναλωτές να επιλέξουν παπούτσια με τέλεια εφαρμογή σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα, μειώνοντας ταυτόχρονα τον αριθμό παπουτσιών που άσκοπα παράγονται και διακινούνται παγκοσμίως, συμβάλλοντας σε ένα βιώσιμο μέλλον. Με γραφεία στην Ελλάδα, Ολλανδία, Σλοβενία, Κίνα και Αυστραλία, η SafeSize δραστηριοποιείται σε πάνω από 53 αγορές παγκοσμίως και έχει πελάτες τις μεγαλύτερες αλυσίδες υπόδησης όπως INTERSPORT, Sports Direct, Marks & Spencer, Nike, adidas, Puma, HOKA.

Ο Όμιλος SOFTONE αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σχήματα εταιρειών τεχνολογίας στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη, περιλαμβάνοντας 6 κορυφαία brands (SoftOne, UNISOFT,
PROSVASIS, Regate, IMPACT και cosmoONE) και περισσότερους από 500 εργαζόμενους.
Οι εταιρείες του Ομίλου δραστηριοποιούνται στην ανάπτυξη και διάθεση εφαρμογών
επιχειρηματικού λογισμικού, πρωτοποριακών Cloud υπηρεσιών, εφαρμογών enterprise
mobility και λύσεων ηλεκτρονικής τιμολόγησης και ηλεκτρονικών προμηθειών, έχοντας
λάβει πλήθος βραβεύσεων και διακρίσεων για την καινοτομία και την καθοριστική συμβολή
τους στην υλοποίηση του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων.
Προσφέροντας ένα πλήρες portfolio λύσεων μέσα από το διευρυμένο δίκτυο των 600+
εξειδικευμένων συνεργατών του, ο Όμιλος SOFTONE αριθμεί σήμερα ένα ισχυρό
πελατολόγιο που υπερβαίνει τις 75.000 επιχειρήσεις στην ελληνική αλλά και σε
επιλεγμένες διεθνείς αγορές (Κύπρος, Ρουμανία, Βουλγαρία). Με μακροχρόνια στρατηγική
στόχευση και επένδυση στην καινοτομία και τις cloud τεχνολογίες, κατέχει σήμερα την
ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά των cloud (SaaS) business software λύσεων με
περισσότερες από 50.000 επιτυχημένες υλοποιήσεις. Παράλληλα, ο Όμιλος SOFTONE
αποτελεί το μεγαλύτερο εταιρικό σχήμα διάθεσης λύσεων ηλεκτρονικής τιμολόγησης και
supply chain στην Ελλάδα. Η υιοθέτηση της διευρυμένης γκάμας προϊόντων και υπηρεσιών
των εταιρειών του Ομίλου, έχει δημιουργήσει το ισχυρότερο οικοσύστημα B2B λύσεων της
ελληνικής αγοράς, διασυνδέοντας συνολικά περισσότερες από 350.000 επιχειρήσεις.
Πρωταγωνιστώντας στις εξελίξεις που αφορούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό,
προτεραιότητα και επιδίωξη του Ομίλου SOFTONE αποτελεί η συστηματική ανάπτυξη
καινοτόμων λύσεων και υπηρεσιών που παρέχουν στις επιχειρήσεις υψηλή προστιθέμενη
αξία σε σημαντικά χαμηλότερο κόστος, απελευθερώνοντας την ψηφιακή τους δυναμική σε
κάθε δραστηριότητά τους.

33 CLOUDS

SOLVE TRAVEL TECH ΙΚΕ

Μάθε περισσότερα

Η Solve Travel Technologies IKE είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα για τον παράκτιο τουρισμό, ενσωματώνοντας λύσεις διαχείρισης για οργανωμένες παραλίες και ξενοδοχεία. Η ολοκληρωμένη σουίτα μας περιλαμβάνει διαχείριση επιχειρήσεων, υπηρεσίες σερβιτόρων, εφαρμογές για χρήστες και προηγμένα δεδομένα αναλύσεων, όλα προσφερόμενα δωρεάν στους ιδιοκτήτες παραλιών και ξενοδοχείων. Τα έσοδα παράγονται μέσω στοχευμένης διαφήμισης και πώλησης επιχειρηματικών αναλύσεων σε εταιρείες FMCG. Υποστηριζόμενοι από στρατηγικές συνεργασίες, στόχος μας είναι να επαναστατικοποιήσουμε τον παράκτιο τουρισμό, βελτιώνοντας την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και την ικανοποίηση των πελατών, παρέχοντας παράλληλα πολύτιμες πληροφορίες για τη συμπεριφορά των καταναλωτών.

T

Η Throo είναι ένα ευρωπαϊκό fintech που παρέχει μια πλατφόρμα πληρωμών σε καταναλωτές και εμπόρους, λύνοντας τα μεγαλύτερα προβλήματα πληρωμών, με σημαντικά οικονομικά οφέλη και μια απαράμιλλη και ασφαλή εμπειρία χρήστη. Οι χρήστες χρησιμοποιούν το Throo App (iOS, Android) ως ψηφιακό πορτοφόλι για να στέλνουν χρήματα σε άλλους χρήστες, να αγοράζουν απλά μέσω QR codes (σε ψηφιακά & φυσικά καταστήματα), να βλέπουν στοιχεία για τις αγορές τους, καμπάνιες κ.α. Στη Throo οι κάρτες παρακάμπτονται και η προμήθεια των εμπόρων είναι ιδιαίτερα χαμηλή (max 0,5%), ενώ τους παρέχονται και δυνατότητες marketing, όπως η επιστροφή μετρητών («cashback») που αποφασίζουν οι ίδιοι, ενισχύοντας το loyalty.

U

Η UpcoΜinds προσφέρει προηγμένες IT υπηρεσίες, εστιάζοντας στην υλοποίηση ευέλικτων λύσεων που ανταποκρίνονται στις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς. Διαθέτουμε ένα εκτενές δυναμικό από παθιασμένους ειδικούς, έτοιμους να αναλάβουν και να υλοποιήσουν αποτελεσματικά οποιοδήποτε έργο. Οι ειδικοί μας, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, παραδίδουν γρήγορα και αποδοτικά λύσεις, εξασφαλίζοντας ποιότητα και καινοτομία σε κάθε βήμα.

V

Η Valmore Technologies είναι μια νέα και αναπτυσσόμενη εταιρεία παροχής λύσεων πληροφορικής στους τομείς της ασφάλειας τροφίμων, της υγείας και όχι μόνο.
Τα ιδρυτικά στελέχη της Valmore συγκεντρώνουν εμπειρία άνω των 20 ετών σε επιτυχή σχεδιασμό και ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων, υποστηριζόμενοι από πιστοποιημένες δεξιότητες διαχείρισης έργων και ανάπτυξης προϊόντων λογισμικού (MCP, PSM, CSPO). Με σαφή εστίαση στην προστιθέμενη αξία, το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας και να εδραιωθούμε ως trusted software engineering partners.

Η VERTOYO είναι μια εταιρεία ψηφιακής τεχνολογίας, που παρέχει αποτελεσματικές λύσεις λογισμικού για περισσότερα από 10 χρόνια. Υποστηρίζουμε όλα τα στάδια διαχείρισης έργων πληροφορικής, καθώς και τον σχεδιασμό, ανάπτυξη, έλεγχο και QA λογισμικού, προσφέροντας εξειδικευμένες IT Professional Services. Η ψηφιακή πλατφόρμα Vertoyo (VDP) αποτελεί τη βάση για την ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών, προϊόντων λογισμικού, εφαρμογών διαδικτύου και κινητών συσκευών. Η πλατφόρμα υποστηρίζει ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακών πυλών, καθώς και την ανάπτυξη πιλοτικών εφαρμογών (Proof of Concept). Η ομάδα μας αποτελείται από ειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες οι οποίοι έχουν βαθιά γνώση σε ένα ευρύ φάσμα τεχνικών πεδίων που σχετίζονται με έργα ψηφιακού μετασχηματισμού. Δίνουμε προτεραιότητα στις συνεργασίες Cloud, SaaS/PaaS καθώς και B2B και R&D στον Τραπεζικό τομέα, τις Τηλεπικοινωνίες, και στους τομείς ICT Consulting, TravelTech, Digital Workplace, e-Government & Public, και Smart Cities.

Η Voiceland είναι πάροχος σταθερής τηλεφωνίας που εξυπηρετεί αποκλειστικά επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Σκοπός μας είναι η παροχή εξειδικευμένων λύσεων σταθερής τηλεφωνίας με στόχο την κάλυψη των αναγκών κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Οι υπηρεσίες μας συμπεριλαμβάνουν VoIP τηλεφωνία με ξεκάθαρη τιμολόγηση, χωρίς κρυφές χρεώσεις & Cloud τηλεφωνικό κέντρο 3CX, που φιλοξενείται σε Data Center της Amazon με το μεγαλύτερο SLA της αγοράς με ποσοστό 99,99%. Εγγύηση των υπηρεσιών μας αποτελεί το Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας που εφαρμόζεται και είναι σύμφωνο με τα πρότυπα ISO 9001, ISO 27001, ISO 27017, ISO 27011, ISO 22301. Καλλιεργούμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας, εξασφαλίζοντας την καλύτερη και απρόσκοπτη επικοινωνία σας.

Η Vidavo είναι κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών ψηφιακής υγείας, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις τεχνητής νοημοσύνης σε ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς υγείας. Μια παγκόσμια λύση, η έξυπνη πλατφόρμα Vida24, υποστηρίζει την εξ αποστάσεως φροντίδα ασθενών, τα επείγοντα περιστατικά, τις χρόνιες παθήσεις και πολλά άλλα, με έμφαση στην ασφαλή διαχείριση δεδομένων και τη διαφάνεια. Η ψηφιακή υγεία χρησιμοποιώντας το ιατρικό ιστορικό, την τηλεϊατρική, τα wearables και τις εφαρμογές για κινητά, πετυχαίνει βελτίωση στα αποτελέσματα των ασθενών και μειώνει το κόστος θεραπείας. Ο αξιοσημείωτος αριθμός κατοχυρωμένων πατεντών, βραβείων και μοναδικών πιστοποιήσεων, αποδεικνύει την αφοσίωσή μας στην προώθηση της πρόσβασης στην υγειονομική περίθαλψη και στην προαγωγή της υγείας για όλους, οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

33 CLOUDS

VERTITECH – CLASSTER

Μάθε περισσότερα

Το Classter κυκλοφόρησε το 2015 από μια μικρή ομάδα μηχανικών με έντονο ενδιαφέρον για τον ψηφιακό μετασχηματισμό μιας μάλλον «παραδοσιακής» βιομηχανίας. Το 2015 λάβαμε χρηματοδότηση εκκίνησης από μια μεγάλη εταιρεία VC κεφαλαίων στην Ελλάδα, την Odyssey Partners με στόχο την επιτάχυνση της ανάπτυξης προϊόντων και την πρόσβαση στις διεθνείς αγορές. Από το 2015, η εταιρεία έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα εκτεταμένο δίκτυο επιχειρηματικών συνεργατών και μεταπωλητών σε περισσότερες από 25 χώρες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αμερική. Το Classter χρησιμοποιείται αυτήν τη στιγμή από περισσότερους από 500 εκπαιδευτικούς οργανισμούς παγκοσμίως, με πάνω από 300.000 ενεργούς μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς στην πλατφόρμα. Αναγνωριζόμαστε ως μία από τις σημαντικότερες λύσεις EdTech στον τομέα του Συστήματος Πληροφοριών Φοιτητών και είμαστε περήφανοι για τους συνεργάτες της Microsoft.

W

Στο Weddin προσφέρουμε υπηρεσίες διοργάνωσης γάμων μέσω της ειδικής μας εφαρμογής, ώστε τα ενδιαφερόμενα ζευγάρια να βρίσκουν εύκολα τους ιδανικούς επαγγελματίες, προκειμένου να διοργανώσουν διαδικτυακά τον ιδανικό γάμο. Τα ζευγάρια έχουν πρόσβαση σε μια γκάμα επιλογών σχετικά με όλες τις πτυχές του σχεδιασμού ενός γάμου (χώρος δεξίωσης, φωτογράφος, νυφικό, διακόσμηση, μπομπονιέρες κ.λπ.) και μπορούν να κάνουν online κρατήσεις για να οργανώσουν τον γάμο των ονείρων τους με λιγότερο κόπο και άγχος. Επιπλέον, παρέχουμε υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε κάθε εταιρεία που θέλει να αποκτήσει μεγαλύτερη προβολή στο διαδίκτυο και να ενισχύσει τις πωλήσεις της ή να προσελκύσει περισσότερους πελάτες. Δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε ή να αναδιαμορφώσουμε την ψηφιακή σας παρουσία με τρόπο που να αντιπροσωπεύει καλύτερα την εταιρεία σας.

Α-Ω
33 CLOUDS

ΣΜΑΡΤ ΣΟΠΙΝΓΚ ΙΚΕ

Μάθε περισσότερα

Το Push2Shop είναι η πλατφόρμα που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές κάνουν τις αγορές από τα Σουπερ Μαρκετ και τα SM και οι Brands κάνουν μάρκετινγκ,
έχοντας μοναδικά δεδομένα σχετικά με τη συμπεριφορά των καταναλωτών, μέρες πριν
πάνε για ψώνια. Αποτελείται από μια έξυπνη συσκευή που προσαρτά ο καταναλωτής έξω από το ψυγείο
και μια mobile εφαρμογή λίστας για ψώνια, με τεχνητή νοημοσύνη. ‘Όταν ξεμείνει από ένα προϊόν, απλώς αγγίζει τη συσκευή, μιλάει και φτιάχνει τη λίστα αγορών του. Εκεί μπορεί να δεί τιμές, προσφορές και να επιλέξει από πού να αγοράσει μέσα από ένα Marketplace από Super Markets.

33 CLOUDS

ΑΙΓΑΙΟΥ SOLUTIONS A.E.

Μάθε περισσότερα

Η ΑΙΓΑΙΟΥ SOLUTIONS Α.Ε. ιδρύθηκε το 2006 από τον Αλέξανδρο Τζωρτζακάκη. Είναι μία εταιρία με υψηλή εξειδίκευση στην εφαρμογή των Πληροφοριακών Συστημάτων στους τομείς του Πολιτισμού και του Τουρισμού και σε δράσεις Καινοτομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης. Στα 17 χρόνια λειτουργίας της η ΑΙΓΑΙΟΥ SOLUTIONS έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό όνομα στον τομέα των ΤΠΕ και έχει αναλάβει ένα σημαντικό αριθμό έργων στην ελληνική αγορά. Επιπλέον υλοποιεί σημαντικό αριθμό ερευνητικών έργων στους τομείς του Ψηφιακού Πολιτισμού και του Τουρισμού με τη χρήση τεχνολογιών AR, VR και τεχνητής νοημοσύνης. Διαθέτει 20 άτομα μόνιμο προσωπικό σε 4 γραφεία σε Ηράκλειο, Αθήνα, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη.