Πάρε μέρος στην ελληνική αποστολή στο MWC2023 / 4YFN

Για δέκατη συνεχή χρονιά, ο ΣΕΚΕΕ (Σύνδεσμος Εταιρειών Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος), συνδιοργανώνει με το Enterprise Greece την ελληνική συμμετοχή στη διεθνή έκθεση GSMΑ Mobile World Congress 2023 (MWC) που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη από 27 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου 202. Πρόκειται για το σημαντικότερο παγκόσμιο γεγονός στο χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας. Η συμμετοχή της Ελλάδας θα είναι και φέτος αναβαθμισμένη, με παρουσία ελληνικών περιπτέρων στον κεντρικό χώρο του MWC και στην παράλληλη έκθεση 4 Years From Now (4YFN), αφιερωμένη στις startups.

Μη χάσετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος στο MWC2023 και να προωθήσετε τις λύσεις που προσφέρει η εταιρεία σας σε ένα διεθνές δυναμικό τεχνολογικό κοινό! Στην Έκθεση αναμένεται να παρευρεθούν ~100.000 επισκέπτες από 198 χώρες και περιφέρειες..

Είσαι έτοιμος, λοιπόν, για την συμμετοχή σου στην μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας και καινοτομίας παγκοσμίως με την ελληνική αποστολή, κάτω από την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ;

Αν ναι, επικοινώνησε μαζί μας στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση. Ανυπομονούμε να σε έχουμε μαζί μας στη Βαρκελώνη!

Αν οχι, το παρακάτω αναλυτικό βίντεο θα σου εξηγήσει τι είναι το Mobile World Congress και τους λόγους που αξίζει να συμμετέχεις στο event, αλλά και στην ιδιαίτερη αυτή εμπειρία της Βαρκελώνης!

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο mwc@sekee.gr ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, για να βρούμε μαζί τον καλύτερο τρόπο προβολής της εταιρείας σας και να ενταχθείτε στην αποστολή του MWC23.