Πάρε μέρος στην ελληνική αποστολή στο MWC2021 / 4YFN

Για όγδοη συνεχή χρονιά, ο ΣΕΚΕΕ (Σύνδεσμος Εταιρειών Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος), διοργανώνει την ελληνική συμμετοχή στη διεθνή έκθεση GSMΑ Mobile World Congress 2021 (MWC) που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη από 28 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου 2021, ψηφιακά αλλά και με φυσική παρουσία, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας των μελών της αποστολής. Πρόκειται για το σημαντικότερο παγκόσμιο γεγονός στο χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας. Η συμμετοχή της Ελλάδας θα είναι και φέτος αναβαθμισμένη, με παρουσία ελληνικών περιπτέρων στον κεντρικό χώρο του MWC και στην παράλληλη έκθεση 4 Years From Now (4YFN), αφιερωμένη στις startups.

Μη χάσετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος στο MWC2021 και να προωθήσετε τις λύσεις που προσφέρει η εταιρεία σας σε ένα διεθνές δυναμικό τεχνολογικό κοινό! Στην Έκθεση αναμένεται να παρευρεθούν ~60.000 επισκέπτες ενώ περίπου 50.000 θα είναι συνδεδεμένοι ψηφιακά, από 198 χώρες και περιφέρειες και περισσότεροι από 2.400 Εκθέτες.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο mwc@sekee.gr για να βρούμε μαζί τον καλύτερο τρόπο προβολής της εταιρείας σας και να ενταχθείτε στις αποστολές MWC21 και MWC22.