Πάρε μέρος στην ελληνική αποστολή στο MWC2020 / 4YFN

Για όγδοη συνεχή χρονιά, ο ΣΕΚΕΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος), διοργανώνει την ελληνική συμμετοχή στη διεθνή έκθεση GSMΑ Mobile World Congress 2020 (MWC) που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη από 24 – 27 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για το σημαντικότερο παγκόσμιο γεγονός στο χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας. Η συμμετοχή της Ελλάδας θα είναι και φέτος αναβαθμισμένη, με παρουσία ελληνικών περιπτέρων στον κεντρικό χώρο του MWC και στην παράλληλη έκθεση 4 Years From Now (4YFN), αφιερωμένη στις startups.

Μη χάσετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος στο MWC2020 και να προωθήσετε τις λύσεις που προσφέρει η εταιρεία σας σε ένα διεθνές δυναμικό τεχνολογικό κοινό! Στην Έκθεση αναμένεται να παρευρεθούν 109.000 επισκέπτες από 198 χώρες και περιφέρειες και περισσότεροι από 2.400 Εκθέτες.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να βρούμε μαζί τον καλύτερο τρόπο προβολής της εταιρείας σας! 

Με την παρούσα, δηλώνω ότι συναινώ ρητά, ελεύθερα, συγκεκριμένα και έχοντας πλήρη επίγνωση, στην συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων μου από την εταιρεία ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, σύμφωνα με τον Κανονισμό 679/2016 Ε.Ε. Η συγκατάθεσή μου αυτή είναι ελευθέρως ανακλητή, επομένως μπορώ να την ανακαλέσω ανά πάσα στιγμή ανακαλώντας τη συγκατάθεσή σας στο e-mail: team@sekee.gr