Η παρουσία στο MWC 2016/4YFN

Η «Εθνική Ελλάδος Τεχνολογίας» με σημαντική παρουσία, για τέταρτη συνεχόμενη φορά, στο Mobile World Congress στην Βαρκελώνη

Dream Team @MWC 2016

Η χώρα μας συμμετείχε για τέταρτη συνεχόμενη φορά στο MWC στη Βαρκελώνη, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του ΣΕΚΕΕ, με τη στήριξη της ελληνικής πολιτείας και με σημαίνοντες χορηγούς.

Democritos Team @MWC2016

Το περίπτερο φιλοξένησε όχι μόνο μέλη του Συνδέσμου, αλλά πάμπολλες μικρές και μεγαλύτερες εταιρείες, εκπαιδευτικά ιδρύματα, ερευνητικά ινστιτούτα αλλά και νεοφυείς επιχειρήσεις – ουσιαστικά, όλο το οικοσύστημα της ψηφιακής τεχνολογίας και της καινοτομίας στη χώρα.

Στόχος ήταν η κατοχύρωση του ονόματος της Ελλάδας ως διεθνούς παίκτη στο χώρο της υψηλής τεχνολογίας και των κινητών επικοινωνιών, ειδικότερα, αλλά και η δημιουργία συνεργιών, με ακόμα εντονότερη δικτύωση σε σχέση με το 2015, όταν πραγματοποιήθηκαν πάνω από 200 προκανονισμένες συναντήσεις με 20 εθνικές αποστολές.

Φέτος έγινε και το πρώτο βήμα για μια ισχυρή, επίσημη συμμετοχή το 2017 στο 4YFN (Four Years From Now), μια πολυήμερη σημαντική εκδήλωση αφιερωμένη στις Startup.

Διοργανωτές της Ελληνικής Αποστολής μαζί με τον ΣΕΚΕΕ, είναι η Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και το Enterprise Greece. Μεγάλοι χορηγοί ήταν οι Eurobank, Wind, Viva, Upstream, Attica Bank.

Δείτε την τηλεοπτική κάλυψη της ελληνικής αποστολής στο MWC 2016

24h in Greece: The concept of the Greek pavilion
Showcasing services and products developed by Greek companies and can be used throughout 24 hours.

Δείτε το 1ο μέρος εδώ.

Δείτε το 2ο μέρος εδώ.

Δείτε το 3ο μέρος εδώ.

Δείτε το 4ο μέρος εδώ.