Ο ΣΕΚΕΕ στα Mobile Excellence Awards 2018

Φέτος για πρώτη φορά, ο ΣΕΚΕΕ αναλαμβάνει κύριο ρόλο στα Mobile Excellence Awards που συνδιοργανώνονται από το Εργαστήριο “ELTRUN” του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τη Boussias Communications. Στόχος των βραβείων πλέον είναι η ανάδειξη στο εσωτερικό των καινοτόμων εφαρμογών και πρωτοβουλιών του Mobile Business, και ως απώτερο σκοπό έχει την προώθησή τους στα κανάλια πρόσβασης που έχει ο ΣΕΚΕΕ στην Ευρώπη και στις άλλες ηπείρους.

Για τα μέλη μας, ο ΣΕΚΕΕ έχει διαπραγματευτεί ειδικές προσφορές και κατά την κατάθεση μιας υποψηφιότητας, αλλά και στα χορηγικά πακέτα για  την τελετή απονομής που θα διεξαχθεί μέσα στον Σεπτέμβριο 2018.

Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνεται η διαφήμιση στα ηλεκτρονικά έντυπα της Boussias Communications όλων των μελών μας που θα υποβάλλουν υποψηφιότητα ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ενώ περαιτέρω οφέλη έχουν τα μέλη που θα διακριθούν σε αυτά.

Στο πλαίσιο αυτό, σας καλούμε να δηλώσετε μια ή περισσότερες υποψηφιότητες σε έναν από τους βασικούς πυλώνες, ως ακολούθως:

  1. Κλαδικές Mobile Εφαρμογές
  2. Mobile Επιχειρηματικές Εφαρμογές, Marketing και Μετασχηματισμός
  3. Δίκτυα, Τεχνολογίες και Υποδομές για Mobile

Τους αναλυτικούς  όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό μπορείτε να τους βρείτε στο http://www.m-awards.gr και στο συνημμένο αρχείο.

Η δράση αυτή εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο στρατηγικής του ΣΕΚΕΕ για τη διετία 2018-2019 επένδυσης στην επικοινωνία και στις διακρίσεις των μελών του σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 

Σχετικά Αρχεία:

Mobile Awards 2018 Participants