Παράταση υποβολής ιδεών στον ESNC2018 έως τις 6/8/18

Παράταση της προθεσμίας υποβολής προτάσεων στον διεθνή διαγωνισμό European Satellite Navigation Competition – ESNC 2018 μέχρι την Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018 στις 09.00 (CEST) αποφάσισαν οι διοργανωτές, προκειμένου να δώσουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να έχουν περισσότερο χρόνο για την υποβολή της πρότασής τους.

H Ελλάδα συμμετέχει για τρίτη χρονιά στον διεθνή διαγωνισμό καινοτομικών εφαρμογών που χρησιμοποιούν δορυφορικές τεχνολογίες, «European Satellite Navigation Competition» (ESNC 2018). Ο διαγωνισμός αυτός πραγματοποιείται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα της ESA (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος) με σκοπό την βράβευση των καλύτερων προϊόντων, υπηρεσιών και επιχειρηματικών καινοτομιών που βασίζονται στην χρήση των δορυφορικών τεχνολογιών πλοήγησης στην καθημερινή ζωή.

H φετινή συμμετοχή διοργανώνεται από το Πολυτεχνείο Κρήτης, με την υποστήριξη του ΥΨΗΠΤΕ, του Οικ. Πανεπιστημίου Αθηνών, του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (Athens Center for Εntrepreneurship and Innovation – ΑCEin), του Δικτύου Πράξη και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ).

Για πληροφορίες σχετικά με το ελληνικό σκέλος και τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, μπορείτε να επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο www.greece.esnc.eu.