BLOG

REGATE: SFA επιλέγει η KALLAS INCORPORATION Α.Ε

Με επίκεντρο τους συνεργάτες της, η KALLAS INCORPORATION Α.Ε παραμένει πιστή στην παροχή  ασυναγώνιστης ποιότητας υπηρεσιών στην εγχώρια και παγκόσμια αγορά και οδηγεί τις εξελίξεις  επιλέγοντας την ολοκληρωμένη λύση αυτοματοποίησης πωλήσεων Regate Effective Sales Force  Automation.  Από το 1967, η εταιρία KALLAS INCORPORATION Α.Ε. δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και στη διανομή  πρώτων υλών και τροφίμων στην Βιομηχανία Τροφίμων, όπου κατέχει ηγετική θέση, στον πολύ απαιτητικό  κλάδο της Μαζικής Εστίασης (Food Service / Ho.Re.Ca.) καθώς και σε Αλυσίδες Super Market. Με παρουσία  σε έξι χώρες, έχει εδραιωθεί στη ζώνη των Βαλκανίων και της Κύπρου ως ένας από τους κυριότερους  διανομείς Α’ Υλών και Τροφίμων, ενώ με την εντυπωσιακά αναπτυξιακή πορεία των τελευταίων ετών και  τον διεθνή χαρακτήρα που την αντιπροσωπεύει, επιτυγχάνει συνεχώς νέες αποτελεσματικές συνεργασίες  εξασφαλίζοντας σε κάθε της πελάτη – συνεργάτη άριστη ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές και άμεση  εξυπηρέτηση.  Με ενεργό κωδικολόγιο που ξεπερνά τους 1.000 κωδικούς, ο οργανισμός επιθυμεί με την εγκατάσταση του  Regate Effective, να προσφέρει όλες τις δυνατότητες που εξασφαλίζουν καθημερινά όχι μόνο αυξημένη  παραγωγικότητα στο τμήμα πωλήσεων και ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των πελατών, αλλά και  σημαντικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. Για περισσότερες πληροφορίες όπως demo του συστήματος, τιμολογιακή πολιτική και φωτογραφικό υλικό  µπορείτε να επικοινωνείτε µε το Γραφείο Τύπου της REGATE στο τηλέφωνο 215-55.17.050 ή στο e-mail:  pr@regate.gr. Για πληροφορίες µέσω Internet για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Regate επισκεφθείτε  τη διεύθυνση: http://www.regate.gr.

RDC INFORMATICS: Ο Dr. Νίκος Μπάκας αναλαμβάνει τη διεύθυνση του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης

Η RDC Informatics ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Dr. Νίκο Μπάκα ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή του Τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας (Head of R&D). O Dr. Νίκος Μπάκας επαναπατρίζεται στην Ελλάδα από την Κύπρο, όπου διετέλεσε λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις της Κύπρου για 7 χρόνια και το τελευταίο χρονικό διάστημα κατείχε θέση AssociateResearch Scientist στο Ινστιτούτο Κύπρου με αντικείμενο έρευνας, την ανάλυση δεδομένων, την τεχνητή νοημοσύνη (artificial intelligence), τη μηχανική μάθηση (machine learning) καθώς και την αξιοποίηση υπερ-υπολογιστών (supercomputers) σε αλγοριθμικά προβλήματα big data. Είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου στην Υπολογιστική Βελτιστοποίηση και έχει πλούσιο ερευνητικό έργο με περισσότερες από 50 δημοσιεύσεις σε διακεκριμένα journals & διεθνή συνέδρια. Ο Dr. Μπάκας αναλαμβάνει τη Διεύθυνση του Τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της RDC Informatics με κύρια αρμοδιότητα τον συντονισμό των Ευρωπαϊκών & Εθνικών έργων καινοτομίας που συμμετέχει η εταιρεία. Επίσης αναλαμβάνει την Έρευνα και Ανάπτυξη στα νέα προϊόντα λογισμικού της εταιρείας που θα βασίζονται στην ανάλυση δεδομένων (big data), την τεχνητή νοημοσύνη (artificial intelligence) & μηχανική μάθηση (machine learning).  Η RDC Informatics συμμετέχει ήδη σε τρία έργα καινοτομίας Horizon 2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και στην Εθνική Δράση Καινοτομίας «Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ ΙΙ», ενώ συμμετέχει ως μέλος συνεργατικών σχηματισμών σε πλήθος ερευνητικών προτάσεων που έχουν κατατεθεί για αξιολόγηση στο νέο Πρόγραμμα Έρευνας & Καινοτομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Horizon Europe.

DOTSOFT: Υποστηρίζει το Συνέδριο του Δικτύου Major Cities of Europe

Το διαδικτυακό Συνέδριο με τίτλο “From here to where? Succeed in the post Covid transformation”, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 13-15 Οκτωβρίου 2021, με συνδιοργανωτή τον Δήμο Λαρισαίων. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της ΚΕΔΕ, του e-Trikala, του ΣΕΠΕ και της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αποτελεί προπομπό του μεγάλου δια ζώσης συνεδρίου που θα διεξαχθεί τον Μάιο του 2022 στη Λάρισα. Το πρόγραμμα του περιλαμβάνει τις διαφορετικές προοπτικές και προσεγγίσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού, με έμφαση στις προσδοκίες των πολιτών.Συγκεκριμένα προετοιμάζονται μεταξύ άλλων οι παρακάτω θεματικές ενότητες: Ψηφιακός Μετασχηματισμός στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Το μέλλον της ψηφιακής τοπικής αυτοδιοίκησης & ηγεσίας Αξιοποίηση ψηφιακών δεδομένων Τρόποι παρακίνησης των πολιτών στην υιοθέτηση της τεχνολογίας Πληροφορική & αειφόρος ανάπτυξη Η δεοντολογία στον ψηφιακό μετασχηματισμό Διαχείριση κινδύνων, ασφάλεια & ανθεκτικότητα στον κυβερνοχώρο Συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές παγκόσμιας φήμης όπως οι Alan R. Shark, Executive Director at Public Technology Institute – USA, Robin Hambleton, Emeritus Professor of City Leadership – University of the West of England, Bristol, UK and Director of Urban Answers, Rossen Naydenov, Officer in ENISA – The European Union Agency for Cybersecurity και πολλοί άλλοι.

DOTOSOFT: Νέα συνεργασία με την ΕΕ & το “Cedefop”

Η DOTSOFT Α.Ε. κέρδισε το Διαγωνισμό για τη Σύμβαση-Πλαίσιο Υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που εκπροσωπείται από το Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης – “Cedefop”. Το αντικείμενο της σύμβασης θα είναι η παροχή υπηρεσιών ΤΠΕ (ICT) που σχετίζονται με διαδραστικές διαδικτυακές εφαρμογές: συμβουλευτική, υλοποίηση των απαιτήσεων χρηστών, κατασκευή διαδικτυακών εφαρμογών, διορθωτική και εξελικτική συντήρηση, τεχνική υποστήριξη, προσαρμοσμένος προγραμματισμός ιστοσελίδων, ανάπτυξη βάσεων δεδομένων, τεκμηρίωση και διαχείριση έργου.  Επιπλέον, οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν επιχειρηματική ανάλυση αναγκών και απαιτήσεων που προέρχονται από τον οργανισμό, ανάλυση “κατασκευής-ή-προμήθειας”, έρευνα αγοράς για την επιλογή λύσης είτε COTS (Commercial Off-The-shelf software) είτε ανοιχτού κώδικα και παροχή αντίστοιχων υπηρεσιών υποστήριξης για την ανάπτυξη και χρήση της λύσης. Οι τεχνολογίες που θα χρησιμοποιηθούν είναι κυρίως Drupal, PHP, MySQL και Microsoft SQL βάσεις δεδομένων, ωστόσο ενδέχεται να εφαρμοστούν πρόσθετες τεχνολογίες για μια απαραίτητη λύση. Η υλοποίηση αυτού του έργου θα υποστηρίξει την αποστολή του Cedefop να προωθήσει την ανταλλαγή γνώσεων και την εκμάθηση πολιτικής μεταξύ των Ευρωπαϊκών και εθνικών παραγόντων, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, μέσω των διαδικτυακών του καναλιών.

REGATE: EFFECTIVE SFA επέλεξε η NOVAPHARM

Στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης της εταιρείας, η Novapharm εφάρμοσε την ολοκληρωμένη λύση  αυτοματοποίησης πωλήσεων Regate Effective SFA, με βασικό γνώμονα την ευελιξία της πλατφόρμας, η  οποία τελικά βοήθησε τον οργανισμό από την έναρξη της πανδημίας COVID-19. Η Novapharm είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο των παραφαρμακευτικών προϊόντων με  συνεργάτες και σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Παράγει και εμπορεύεται προϊόντα για τη βελτίωση  της υγείας του ανθρώπου, όπως όργανα μέτρησης, επιδεσμικό υλικό, σκευάσματα βιταμινών που βοηθούν  στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και τη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία,  συμπληρώματα διατροφής και προϊόντα φροντίδας και περιποίησης της επιδερμίδας.  Στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης της εταιρείας, η Novapharm εφάρμοσε την ολοκληρωμένη λύση  αυτοματοποίησης πωλήσεων Regate Effective SFA, με βασικό γνώμονα την ευελιξία της πλατφόρμας, η  οποία τελικά βοήθησε τον οργανισμό από την έναρξη της πανδημίας COVID-19.  Ενδεικτικά, με τη χρήση του Regate Effective η Novapharm πέτυχε 1.344 λιγότερες ανθρωποώρες ανά έτος  και 85% μείωση δαπανών σε χαρτικά, εκτυπωτικά και μεταφορικά. O κ. Λαμπρόπουλος Δημήτρης, διευθυντής πωλήσεων δήλωσε: “Το Regate Effective, έχει επιφέρει βραχυπρόθεσμα αλλά και  μακροπρόθεσμα οφέλη στην εταιρεία μας. Όλες οι διαδικασίες έγιναν ταχύτερες, μειώθηκαν τα λάθη και οι  παρουσιάσεις έγιναν πιο πρακτικές και επαγγελματικές. Πρόκειται όχι μόνο περί επένδυσης με πολύ  γρήγορο ρυθμό απόσβεσης, αλλά και συνολικότερης αναβάθμισης των υπηρεσιών μιας επιχείρησης. Η  Regate καταφέρνει να αγκαλιάσει τις ανάγκες του πελάτη και να προσφέρει την αίσθηση της ασφάλειας και  υποστήριξης σε όλα τα επίπεδα.”  

Συνεργασία ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ με ΣΕΚΕΕ για την προώθηση της ψηφιακής μετάβασης σε 5G

Μνημόνιο Συνεργασίας για την υποστήριξη του οικοσυστήματος καινοτομίας 5G στην Ελλάδα υπέγραψαν το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ και ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ), τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την επιτάχυνση της μετάβασης της χώρας στην ψηφιακή εποχή.

Ο ΣΕΚΕΕ στηρίζει το Elevate Greece και το ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας

Την έμπρακτη στήριξή του στο ελληνικό οικοσύστημα των καινοτόμων νεοφυών επιχειρήσεων παρέχει διαχρονικά και αδιάλειπτα ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ). Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η ενεργός συμμετοχή του Συνδέσμου στα βραβεία του Elevate Greece, τα οποία απονεμήθηκαν στη διάρκεια της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

ΣΕΚΕΕ: Πρώτος στόχος η προώθηση του ελληνικού οικοσυστήματος της καινοτομίας

Τα σχέδια και τους στόχους του Συνδέσμου Εταιρειών Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) για την επόμενη διετία (2021-2022) παρουσίασαν, κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου, τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου. Σε μία περίοδο όπου, αφενός, η Ελλάδα επιδιώκει την ταχεία ανάκαμψή της και, αφετέρου, ο ψηφιακός μετασχηματισμός και η καινοτομία είναι πιο σημαντικές από ποτέ, ο ΣΕΚΕΕ εστιάζει στην περαιτέρω ενίσχυση του οικοσυστήματος και στη διαμόρφωση των προϋποθέσεων ώστε τα μέλη του και οι καινοτόμες ελληνικές εταιρείες να κερδίσουν το στοίχημα της ανάπτυξης και της εξωστρέφειας. “Βασικό συστατικό στοιχείο της προσπάθειάς μας είναι να αναπτύξουμε συνέργειες και συνεργασίες με όλους τους φορείς, που έχουν ρόλο στην προώθηση της καινοτομίας και της εξωστρέφειας. Μόνο μέσω των συνεργασιών θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει”, τόνισε ο Γιώργος Μαρκατάτος, Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΕΚΕΕ. Το σχέδιο ανάπτυξης των καινοτόμων ελληνικών επιχειρήσεων έχει αρχίσει να υλοποιείται. Ήδη, ο ΣΕΚΕΕ έχει προχωρήσει σε στρατηγικές συνεργασίες με φορείς, όπως το Elevate Greece, το Enterprise Europe Network και το Hellenic Innovation Network. Επιδίωξη του Συνδέσμου είναι να υπάρξουν περαιτέρω συνεργασίες με φορείς από την εγχώρια ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα, αλλά και με συνδέσμους καινοτομίας από το εξωτερικό. Μέσα στην επόμενη διετία ο ΣΕΚΕΕ σχεδιάζει να ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα του Συνδέσμου και να αυξήσει τον αριθμό των μελών του με εταιρείες που παρέχουν καινοτόμες λύσεις για πολυάριθμους κλάδους, όπως είναι η ναυτιλία, τα logistics, ο τουρισμός και ο πολιτισμός, οι παραγωγικές βιομηχανίες, ο αγροδιατροφικός κλάδος, η υγεία, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, οι έξυπνες πόλεις, το IoT και οι τηλεπικοινωνίες. Παράλληλα, ο ΣΕΚΕΕ ξεκινά να παρέχει μία σειρά από υπηρεσίες προς τα μέλη του, στις οποίες, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται: Παρεμβάσεις και υποστήριξη στη σχεδίαση πολιτικών για το επιχειρείν και την τεχνολογία στην Ελλάδα Υποστήριξη για συμμετοχή στις μεγαλύτερες εκθέσεις διεθνώς, όπως είναι το MWC και το 4YFN στη Βαρκελώνη, σε διεθνείς κλαδικές εκθέσεις σε συνεργασία με το Enterprise Greece, αλλά και σε επιχειρηματικές αποστολές σε άλλες χώρες, με τη συνεργασία των αντίστοιχων συνδέσμων καινοτομίας. Υπηρεσίες δικτύωσης με αμερικανικές και ευρωπαϊκές εταιρείες, μέσω του Enterprise Europe Network και του Hellenic Innovation Network. Αναζήτηση συνεργασιών με εισαγωγή στη βάση δεδομένων προϊόντων και υπηρεσιών της Europa. Εκπαίδευση πάνω σε νέες τεχνολογίες που προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης. Εύρεση χρηματοδότησης για επιχειρησιακά σχέδια μέσω τραπεζικών φορέων. Ανάδειξη των λύσεων και του ελληνικού 5G οικοσυστήματος. Διάχυση ελληνικών εφαρμογών στο εξωτερικό και διασύνδεση του ελληνικού δικτύου μεταπώλησης λογισμικού στην Ελλάδα με πολυεθνικές εταιρείες που αναζητούν συνεργάτες. Επιπλέον, ο ΣΕΚΕΕ προσφέρει υπηρεσίες ενημέρωσης για ζητήματα που απασχολούν τα μέλη του, συμβουλευτική πάνω σε θέματα εξωστρέφειας, διεθνοποίησης, ευρωπαϊκής νομοθεσίας κ.ά., καθώς και υποβοήθηση για συμμετοχή σε κοινοπραξίες που ασχολούνται με ευρωπαϊκά χρηματοδοτούμενα ερευνητικά προγράμματα. Επίσης: Προκαθορισμένες εκδηλώσεις και συναντήσεις. Οργάνωση ή συν-διοργάνωση Διαγωνισμών Καινοτομίας για τη συμμετοχή των μελών. Δημιουργία κλαδικών ομάδων εργασίας. Στο άμεσο μέλλον ο ΣΕΚΕΕ προτίθεται να προχωρήσει και σε νέες δράσεις, προκειμένου να αναδείξει περαιτέρω τη σημασία που έχει για τις ελληνικές επιχειρήσεις και την κοινωνία των πολιτών η έλευση των δικτύων 5G.  Επιπλέον, έχει ξεκινήσει επαφές και εποικοδομητικές παρεμβάσεις με τους φορείς της Πολιτείας (υπουργεία, περιφέρειες, ρυθμιστικές αρχές κ.ά.), προκειμένου να συνεισφέρει στην επιτάχυνση της ανάπτυξης του ελληνικού οικοσυστήματος καινοτομίας. Στο πλαίσιο της προσπάθειας για καλύτερη οργάνωση των δράσεων του ΣΕΚΕΕ έχουν συσταθεί ομάδες εργασίας για τομείς όπως είναι η καινοτομία και το 5G, η ναυτιλία, η ερευνητική και ακαδημαϊκή κοινότητα, αλλά και η επιχειρησιακή ανάπτυξη. Πηγή: Capital.gr

DOTSOFT: Νέο Έργο στο Κέντρο Περιβάλλοντος Πτολεμαϊδας

Η DOTSOFT Α.Ε. υπέγραψε νέα σύμβαση με το Κέντρο Περιβάλλοντος Πτολεμαίδας στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Improving water management and supply infrastructure via smart technologies, policies and tools – SAVE-WATER». Το αντικείμενο του έργου αφορά στην παροχή υπηρεσιών Συμβούλου Τεχνικής Υποστήριξης υλοποίησης Παραδοτέων: – Διαχείριση έργου και συντονισμός εταίρων, – Επικοινωνία μεταξύ των εταίρων και Δράσεις Διάχυσης της πληροφορίας του έργου,  – Δίκτυα και Δημιουργία βάσεων χαρτογραφικών δεδομένων GIS. Γενικός στόχος του έργου SAVE-WATER είναι η βελτίωση και η αποτελεσματική διαχείριση των υδάτινων πόρων μέσω της μεταφοράς τεχνογνωσίας και εφαρμογών μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων του έργου. Το έργο «Improving water management and supply infrastructure via smart technologies, policies and tools – SAVE-WATER» χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Interreg – IPA CBC «Greece-Albania 2014-2020» (85% Ευρωπαϊκή Ένωση, 15% Εθνική Συμμετοχή).

Η Moore Greece και η Athens Technology Center (ATC) παρουσιάζουν το Maritime Accounting Software

Η Moore Greece, ελεγκτική και συμβουλευτική εταιρεία που εξειδικεύεται στον κλάδο της ναυτιλίας και σε άλλους κλάδους και η Athens Technology Center (ATC), που αναπτύσσει και παρέχει καινοτόμες, ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής για όλες τις επιχειρηματικές λειτουργίες, παρουσιάζουν το Maritime Accounting Software, μια ολοκληρωμένη, πλήρως επεκτάσιμη και οικονομικά συμφέρουσα λύση λογισμικού, μοναδικά προσαρμοσμένη για τις ανάγκες χρηματοοικονομικής και λογιστικής διαχείρισης στη ναυτιλία.  Το Maritime Accounting Software (MAS) είναι το προϊόν μιας μοναδικής συνεργασίας: βασισμένο στο Epicor ERP, ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο, πλήρες σύστημα διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων, με χιλιάδες πελάτες παγκοσμίως. παραμετροποιημένο ειδικά για τη ναυτιλία από την Moore Greece, παγκόσμιο ηγέτη στη ναυτιλιακή λογιστική και τον έλεγχο ναυτιλιακών εταιριών, με πολυετή σχέση με τον ναυτιλιακό κλάδο. που αναπτύχθηκε, συντηρείται και υποστηρίζεται  από την Athens Technology Center (ATC), Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη της Epicor. Αυτή η cloud-ready λύση παρέχει στους πλοιοκτήτες, τους οικονομικούς διευθυντές και τους λογιστές τις πληροφορίες που χρειάζεται έκαστος, για τη λήψη αποφάσεων σε πραγματικό χρόνο. Μέσα από το εύχρηστο, φιλικό περιβάλλον της, οι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν εύκολα δεδομένα τόσο σε επίπεδο εταιρείας όσο και σε επίπεδο ομίλου (multi-company, multi-site) ενώ μπορεί να διασυνδεθεί πλήρως με τα υφιστάμενα πληροφοριακά συστήματα των ναυτιλιακών εταιριών.  Στα κύρια οφέλη του περιλαμβάνεται η εξοικονόμηση χρόνου στις καθημερινές εργασίες του λογιστηρίου με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής όπως πλήρη συνδεσιμότητα με το Excel ή αυτοματοποιημένες συμφωνίες τραπεζικών λογαριασμών. Επιπλέον, το Maritime Accounting Software είναι πλήρως προσβάσιμο από κάθε συσκευή, εξασφαλίζοντας αυξημένα επίπεδα ανεξαρτησίας στους χρήστες, που εξακολουθούν να μοιράζονται την ίδια βάση πληροφοριών,  ανάλογα με τους ρόλους τους, σε συνδυασμό με την ικανότητα drill-down στις λεπτομέρειες των κινήσεων.   «Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε επίσημα σήμερα το Maritime Accounting Software (MAS), ένα πολύ φιλόδοξο σχέδιο που θέσαμε σε εφαρμογή περίπου δυο χρόνια πριν, με τους συνεργάτες μας στην Athens Technology Center (ATC). Το Maritime Accounting Software (MAS) συνδυάζει τη αδιαμφισβήτητη γνώση και εμπειρία της Moore Greece στη ναυτιλιακή λογιστική, μαζί με την τεχνολογική υπεροχή και αξιοπιστία του διεθνώς καθιερωμένου Epicor® ERP, που υποστηρίζεται από την Athens Technology Center (ATC), Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη της Epicor®» σχολίασε ο κ. Κώστας Κωνσταντίνου, Διευθύνων Σύμβουλος στη Moore Greece και Global Maritime Leader. Ο κ. Κωνσταντίνου συνέχισε: «Είμαστε βέβαιοι ότι το MAS θα καλύψει μια έντονη ανάγκη της αγοράς για ένα δυναμικό ναυτιλιακό λογιστικό πρόγραμμα, που μπορεί να ενταχθεί εύκολα στο περιβάλλον και τα υφιστάμενα συστήματα της ναυτιλιακής επιχείρησης και να μεγαλώσει μαζί της. Παράλληλα, επειδή έχει αναπτυχθεί με βάση το Epicor® ERP ενσωματώνει συνεχώς τις τεχνολογικές καινοτομίες καθώς προκύπτουν με αποτέλεσμα να αποτελεί την ιδανική λύση του μέλλοντος, σήμερα.» “Η συνεργασία με τη Moore αποτελεί μια ιδανική έκφραση της στρατηγικής μας, ως προς την παροχή smart λύσεων λογισμικού για να υποστηρίζουμε το επιχειρηματικό πνεύμα και την κερδοφόρα ανάπτυξη των επιχειρήσεων παγκοσμίως. Από κοινού πλέον μπορούμε να καλύψουμε της σύγχρονες ανάγκες ψηφιακού μετασχηματισμού της ναυτιλίας, με ένα τρόπο ιδιαίτερα στοχευμένο καθώς η προτεινόμενη λύση συνδυάζει εξειδικευμένη επιχειρηματική λογική με δοκιμασμένες και σύγχρονες τεχνολογίες.” σχολίασε ο κ. Νικόλας Τσαμπουράκης, , Διευθύνων Σύμβουλος στην Athens Technology Center (ATC). Για περισσότερες πληροφορίες ή για ένα demo του MAS, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο mas@moore.gr .