5η Εφαρμογιάδα υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ

Πραγματοποιείται την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 στο BIOS στις 18.30 η τελετή βράβευσης στην 5η Εφαρμογιάδα, το μόνο διαγωνισμό στην Ελλάδα που δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες developers να συμμετέχουν με εφαρμογές για φορητές συσκευές όλων των κατασκευαστών.

Στην Εφαρμογιάδα οι διαγωνιζόμενοι εκτός από το να κερδίσουν έπαθλα, έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις που αναζητούν developers, με επενδυτικά σχήματα που αναζητούν εν δυνάμει επιτυχημένες εφαρμογές και με άλλους developers που είναι πιθανό να συνεργαστούν.  Κάθε διαγωνιζόμενος έχει πέντε λεπτά να παρουσιάσει την εφαρμογή του και ο μέγιστος αριθμός είναι 12 διαγωνιζόμενοι ανά Εφαρμογιάδα. Στην Εφαρμογιάδα δεν μπορούν να συμμετέχουν εφαρμογές που είναι ήδη αναγνωρισμένες στην αγορά.

Οι εφαρμογές δεν αξιολογούνται από κριτική επιτροπή, αλλά από ένα πολυποίκιλο κοινό, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην πραγματικότητα. Το κοινό επενδύει εικονικά χρήματα που παίρνει στο registration στις εφαρμογές που κρίνει πιο πετυχημένες. Οι τρεις εφαρμογές που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα χρήματα είναι και οι νικήτριες του διαγωνισμού.

Δηλώσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Η 5η Εφαρμογιάδα διοργανώνεται από την εταιρεία AETNA, η οποία ξεκίνησε το διαγωνισμό το 2012, με συνεργασία της SKYWALKER.GR και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ.