4η Εφαρμογιάδα με την υποστήριξη και την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ

Πραγματοποιείται την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 στο Ρομάντσο στις 18.30 η τελετή βράβευσης στην 4η Εφαρμογιάδα, το μόνο διαγωνισμό στην Ελλάδα που δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες developers να συμμετέχουν με εφαρμογές για φορητές συσκευές όλων των κατασκευαστών.

Στην Εφαρμογιάδα οι διαγωνιζόμενοι εκτός από το να κερδίσουν έπαθλα, έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις που αναζητούν developers, με επενδυτικά σχήματα που αναζητούν εν δυνάμει πετυχημένες εφαρμογές και με άλλους developers που είναι πιθανό να συνεργαστούν.  Κάθε διαγωνιζόμενος έχει πέντε λεπτά να παρουσιάσει την εφαρμογή του και ο μέγιστος αριθμός είναι 12 διαγωνιζόμενοι ανά Εφαρμογιάδα. Στην Εφαρμογιάδα δεν μπορούν να συμμετέχουν εφαρμογές που είναι ήδη αναγνωρισμένες στην αγορά.

Οι εφαρμογές δεν αξιολογούνται από κριτική επιτροπή, αλλά από ένα πολυποίκιλο κοινό, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην πραγματικότητα. Το κοινό επενδύει εικονικά χρήματα που παίρνει στο registration στις εφαρμογές που κρίνει πιο πετυχημένες. Οι τρεις εφαρμογές που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα χρήματα είναι και οι νικήτριες του διαγωνισμού.

Διαγωνιζόμενοι που πέρασαν από τις προηγούμενες Εφαρμογιάδες, όπως ο Γιάννης Ζαούδης, ο οποίος είναι τώρα ιδρυτής της Pollfish και o Γιάννης Κατσιώτης των Parking Defenders (τώρα Parkaround) αποδεικνύουν ότι η κορυφή δεν είναι άφταστη.

Οι εφαρμογές που διαγωνίζονται στην 4η Εφαρμογιάδα είναι οι εξής:

Γιώργος Μπακίρης με την εφαρμογή  “Ραδιόφωνο”
Πάνος Αντύπας με την εφαρμογή “Nobilis για δικηγόρους”
Χριστόφορος Παιδάς με την εφαρμογή “Arcaround”
Κωνσταντίνος Κοράκης με την εφαμογή “Στοιχεία Μηχανών”
Σταύρος Μπαλτάς με την εφαρμογή “BusinessFinder GR”
Αποστόλης Μηλιώτης με την εφαρμογή “RatchPlus”
Αχιλλέας Τσάβος με την εφαρμογή “SnowResorts”
Πέτρος Δημητρακόπουλος με την εφαρμογή “Ilectron”
Δημήτρης Καλαβάσης με την εφαρμογή “Roadcube”
Θοδωρής Κελέκης με την εφαρμογή “Πες το Με”
Θανάσης Βράτιμςο με την εφαρμογή “Givmed”
Σταύρος Παπαγεωργίου με την εφαρμογή “Revoca”

Η 4η Εφαρμογιάδα διοργανώνεται από την εταιρεία AETNA, η οποία ξεκίνησε το διαγωνισμό το 2012, με συνεργασία της SKYWALKER.GR και τελεί υπό την αιγίδα των:

Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ)
Ελληνικό Δίκτυο Επαγγελματιών Πληροφορικής (HEPIS)