1ος διαγωνισμός IT4Gov – Εκδήλωση βράβευσης

Πραγματοποιείται στις 13 Απριλίου 2016 η εκδήλωση βράβευσης των προτάσεων που διακρίθηκαν στον 1ο Διαγωνισμό “ΙΤ 4 Gov”.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Διοικητική Μεταρρύθμιση και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση) σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού και την υποστήριξη του ΣΕΚΕΕ, με σκοπό να αναδείξει, να πιστοποιήσει, να αξιοποιήσει και να επιβραβεύσει καινοτόμες εφαρμογές για τη διοικητική μεταρρύθμιση βασισμένες στις νέες τεχνολογίες.

Στόχος του διαγωνισμού αποτελεί η εξεύρεση καινοτόμων υπηρεσιών που δεν διατίθενται ήδη στην αγορά και στοχεύουν στη δόμηση νέων εναλλακτικών μοντέλων απλούστευσης διαδικασιών στη δημόσια διοίκηση και αποτελεσματικών υπηρεσιών ηλεκτρονικής διακυβέρνησης που θα προσφέρουν πρωτοπόρες λύσεις, παρέχοντας αξιοποιήσιμες υπηρεσίες στους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν 10 προτάσεις που προκρίθηκαν από την επιτροπή αξιολόγησης του διαγωνισμού. Από αυτές θα ξεχωρίσουν και θα βραβευτούν ως εξής:

1ο βραβείο: 4.000€

2ο βραβείο: 2.000€

3ο βραβείο: 1.000€

Ενώ το δημόσιο θα έχει το δικαίωμα εξαγοράς εφαρμογών που θα βραβευθούν με το ποσό των 10.000€ εκάστη.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων του χώρου της εκδήλωσης παρακαλούμε όπως δηλώσετε την συμμετοχή σας εδώ.
Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.