Σynergies – σύσκεψη για κοινή δράση

Το ΔΣ του ΣΕΚΕΕ, σας προσκαλεί  σε σύσκεψη για την κοινή δράση των φορέων που εκφράζουν την καινοτομική και εξωστρεφή επιχειρηματικότητα, την Τρίτη 19/1/2016, στις 18:00, στον κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS.

Είναι κοινή μας διαπίστωση πως οι καινοτομικές, εξωστρεφείς επιχειρήσεις έχουν κοινά χαρακτηριστικά και ανάγκες που δημιουργούν βάση για ευρύτερη συνεργασία. Σε αυτή την προοπτική, θεωρούμε απαραίτητο να συντάξουμε από κοινού ένα σχέδιο δράσης που να συνενώσει και να εκφράσει τον δυναμισμό των φορέων μας, στην κοινή μας προοπτική.

Σήμερα η θετική δυναμική που εκφράστηκε μέσα από την πρωτοβουλία “Σynergies” είναι ώριμη να αποκτήσει συγκροτημένη μορφή.  Στη σύσκεψη μπορούν να συζητηθούν  οι προτεινόμενες μορφές συνεργασίας και η διαδικασία συγκρότησης. Μπορούν επίσης να επισημανθούν τα σημεία κοινής δράσης και παρουσίας στην παγκόσμια αγορά με τρόπο που να συνενώσει και να εκφράσει τον δυναμισμό των φορέων μας.
Στη σύσκεψη θα παρουσιαστούν επίσης, η επιχειρηματική αποστολή στη CES και το ελληνικό περίπτερο στη Βαρκελώνη – MWC2016, όπου στοχεύουμε να παρουσιαστούν ΟΛΕΣ οι ελληνικές καινοτομικές επιχειρήσεις.

Το ενδεικτικό πρόγραμμα της συνάντησης είναι:

Εισαγωγή – Αναπτύσσοντας το οικοσύστημα της καινοτομίας – η επόμενη πενταετία 2016-2020
From Startup to Scale Up – H νέα γενιά καινοτομικών και εξωστρεφών επιχειρήσεων με παγκόσμια εμβέλεια.
Πάνελ με ιδρυτές νέων επιχειρήσεων που διακρίθηκαν το 2015

Σynergies v2.0 Τα κοινά προβλήματα και οι ανάγκες απαιτούν συντονισμένη δράση
Πάνελ με εκπροσώπους των επιχειρηματικών ενώσεων

Η Ελλάδα της καινοτομίας στη Διεθνή σκηνή – CES – Βαρκελώνη – MWC2016
Ενα πολυδιάστατο περίπτερο για όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις
Greek Spirit Applied – “24 ώρες με ελληνικές εφαρμογές και υπηρεσίες”

Τί θα κάνουμε – Ανοικτή συζήτηση – Προτάσεις

Σύνοψη – Επόμενα Βήματα