ΣΕΚΕΕ @ Mobile World Congress (MWC) 2017

Συνεχίζεται η πρωτοβουλία του ΣΕΚΕΕ για πέμπτη στη σειρά φορά για τη δυναμική παρουσία των εξωστρεφών ελληνικών επιχειρήσεων από τον χώρο της ψηφιακής επικοινωνίας στο Mobile World Congress 2017, που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη από 27 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου.

Στόχος είναι να δοθεί ξανά η δυνατότητα σε 25-30 μικρές και μεσαίες εταιρείες να εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, στο σημαντικότερο παγκόσμιο γεγονός στο χώρο.

Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την ελληνική συμμετοχή, στοχεύοντας στην αποτελεσματικότερη παρουσίαση των εταιριών σε καλύτερα διαμορφωμένο περίπτερο, στον ίδιο χώρο με πέρυσι, στον κεντρικό διάδρομο, σε σημαίνουσα θέση, στο Hall 8.1 Apps Planet.

Καλούμε όποιες εταιρείες ενδιαφέρονται (ή έχουν ήδη δηλώσει ενδιαφέρον) να συμμετάσχουν ως εκθέτες να καταβάλλουν άμεσα προκαταβολή 2.000€ και όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην επιχειρηματική αποστολή να καταβάλλουν προκαταβολή 1.000€ μέχρι 10/10/16.

Για δηλώσεις ενδιαφέροντος και περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στη Γραμματεία Διοίκησης του ΣΕΚΕΕ, info@hamac.gr και 211 800 0910.