ΣΕΚΕΕ – Πρόσκληση στην επίσημη παρουσίαση της ελληνικής αποστολής στο MWC2016

Ο ΣΕΚΕΕ σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στο 8ο Συνέδριο Connected World, το οποίο πραγματοποιείται υπό  την αιγίδα του συνδέσμου μας την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016 στις 09:30 στο ξενοδοχείο Divani Caravel Athens.

Κεντρικό θέμα του συνεδρίου είναι η ανάδειξη των δυνατοτήτων που δίνει η ενσωμάτωση των σύγχρονων τεχνολογιών επικοινωνιακής διασύνδεσης, Internet of Things,, Cloud, Mobile Internet, Data Analytics, σε όλο το φάσμα της οικονομίας, από το επίπεδο της οικιακής χρήσης, τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους, έως το οικοσύστημα μιας ολόκληρης πόλης. Ο ρόλος τους ως πολλαπλασιαστή της προστιθέμενης αξίας, καθώς και οι επιχειρηματικές ευκαιρίες που προκύπτουν από την ανάπτυξη και υιοθέτηση τεχνολογιών που βασίζονται στη διασύνδεση πληροφοριακών συστημάτων.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα ανακοινωθεί η επίσημη ελληνική συμμετοχή στη διεθνή έκθεση και συνέδριο GSMA Mobile World Congress που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη τον Φεβρουάριο του 2016 (22-25/2). Επισημαίνουμε η Ελλάδα πρόκειται να εκπροσωπηθεί στην κορυφαία αυτή διοργάνωση για τέταρτη συνερχόμενη φορά, με περίπτερο εθνικού χαρακτήρα, στο οποίο καλούνται να συμμετέχουν, μετά από πρόσκληση του ΣΕΚΕΕ, και άλλοι συλλογικοί φορείς επιχειρήσεων από το χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας και επικοινωνίας.