ΣΕΚΕΕ – Προκήρυξη διαγωνισμού καινοτομίας

Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) προκηρύσσει διαγωνισμό καινοτομίας για τη δημιουργία νέου τύπου υπηρεσιών σε κινητές συσκευές (smart phones, tablets κλπ), με στόχο την αξιοποίηση από τους πολίτες των νέων υπηρεσιών που προσφέρουν οι σύγχρονοι δορυφόροι (συστήματα GMES – Global Monitoring for Environment and Security και GNSS – Global Navigation Satellite System – Galileo).

Ο διαγωνισμός ξεκινάει σήμερα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν λεπτομέρειες για την υποβολή των προτάσεων στον ιστότοπο www.ldathens.eu.

Οι εταιρείες που θα συμμετέχουν, θα βραβευθούν με χρηματικό βραβείο, μέχρι 15.000 ευρώ, με mentoring, καθώς και με σημαντική τεχνογνωσιακή και επιχειρησιακή υποστήριξη.

Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία συνεργασίας με σημαντικούς φορείς, πρόσβαση σε πολύτιμα δεδομένα και σημαντικές ευκαιρίες για θετική δημοσιότητα και προβολή.

Ο διαγωνισμός προκηρύσσεται στο πλαίσιο ερευνητικού ευρωπαϊκού έργου για την υλοποίηση ευρείας κλίμακας επιδεικτικών ενεργειών καινοτόμων κινητών υπηρεσιών που βασίζονται στα συστήματα GMES και GNSS.Το έργο έχει τίτλο: Large-scale demostrators in support of GMES and GNSS based services in Athens (LDA).

Οι συνεργαζόμενοι φορείς που συμμετέχουν στο έργο είναι: Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ), Ινστιτούτο Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών & Τηλεπισκόπησης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), Εθνικό Κτηματολόγιο & Χαρτογράφηση (ΕΚΧΑ) – πρώην Οργανισμός Κτηματολογίου & Χαρτογραφήσεων Ελλάδας (ΟΚΧΕ), Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και Ατλαντίς Συμβουλευτική (ΑΤΛΑΝΤΙΣ).

Έγραψαν γι’αυτό:

Σχετικά Αρχεία:

Business Today (21/10/13) – ΣΕΚΕΕ: Διαγωνισμός Καινοτομίας

Daily Fax (21/10/13) – ΣΕΚΕΕ: Διαγωνισμός καινοτομίας για τη δημιουργία ειδικού application

Com Today (21/10/13) – ΣΕΚΕΕ: Διαγωνισμός για τη δημιουργία νέου τύπου υπηρεσιών σε κινητές συσκευές

It Daily (21/10/13) – Διαγωνισμός καινοτομίας από τον ΣΕΚΕΕ

Net Fax (21/10/13) – Διαγωνισμός καινοτομίας από τον ΣΕΚΕΕ