ΣΕΚΕΕ – Οι ανάγκες της κοινωνίας στην υπηρεσία της τεχνολογίας

Ο Σύνδεσμος Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), σε συνεργασία με την Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ) ξεκινούν μία νέα πρωτοβουλία η οποία στοχεύει στην υποβοήθηση της αξιοποίησης των “κινητών τεχνολογιών” από τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνεται συνάντηση εργασίας την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015 στις 10.00 στο Αεριοφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο (χάρτης), με την υποστήριξη του INNOVATHENS, του κόμβου καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

Στη συνάντηση εργασίας έχουν κληθεί να παρουσιάσουν βέλτιστες πρακτικές αλλά και προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει ή/και λύσει με τη χρήση τεχνολογιών πληροφορικής εκπρόσωποι Δήμων που παρέχουν ήδη ηλεκτρονικές υπηρεσίες στους δημότες τους, καθώς και εκπρόσωποι εταιρειών του ΣΕΚΕΕ ενδεικτικές λύσεις που προσφέρονται ειδικά για τους φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στόχος είναι μέσα από αυτή τη συνάντηση να καταγραφούν οι ανάγκες των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπως τις αντιλαμβάνονται τα ίδια τα στελέχη της. Για την επίτευξη του στόχου αυτού, θα μοιραστεί σε όλους τους συμμετέχοντες σχετικό ερωτηματολόγιο και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με όλους τους συμμετέχοντες εκπροσώπους.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Προβλέπεται να δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.
Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα εγγραφής εδώ.
Το αναλυτικό πρόγραμμα υπάρχει διαθέσιμο εδώ.

Έγραψαν γι’ αυτό:

emea.gr – Κινητές Τεχνολογίες και Τοπική Αυτοδιοίκηση