Ο Claus Rosenberg Gotthard, Book n Bloom, στο Startup Grind Athens

Πραγματοποιείται την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ και με την υποστήριξη του INNOVATHENS η εκδήλωση του Startup Grind Athens, με καλεσμένο τον Claus Rosenberg Gotthard, Founder & CEO Book n Bloom.
Είναι ο πρώτος διεθνής ομιλητής στην σειρά εκδηλώσεων του Startup Grind Athens.

O Claus ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στην επιχειρηματικότητα λίγο πριν ενηλικιωθεί.
Ανέπτυξε το Book’n’Bloom σε μια ομάδα που σήμερα απαρτίζεται από 21 ατόμα, εκ των οποίων οι 16 βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και αποτελούν το back-end γραφείο που είναι υπεύθυνο για το Product Development και την εξυπηρέτηση πελατών.

Το Book’n’Bloom είναι ένα business management εργαλείο που επιτρέπει στις μικρές επιχειρήσεις ή τους ελεύθερους επαγγελματίες να διαχειρίζονται την εταιρεία τους μέσα από την Facebook σελίδα τους και μέσω κινητών τηλεφώνων. Είναι ήδη διαθέσιμο σε 3 γλώσσες (Αγγλικά, Ισπανικό και Ελληνικά) και έχει ενεργό τμήμα πωλήσεων στην Αθήνα, την Μαδρίτη και την Μπογκοτά της Κολομβίας.

Το 2016 η εταιρεία έχει στόχο την ανάπτυξη σε τουλάχιστον 5 νέες αγορές και αναζητά νέα στελέχη στους εξής ρόλους: Social Media / Community Manager, Marketeer (2 θέσεις), Key Account Managers / Direct Sales (3 θέσεις).

Στο INNOVATHENS θα βρίσκονται συνεργάτες του Book’n’Bloom που οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσεγγίσουν για να συστηθούν από κοντά και να συζητήσουν γι’ αυτές τις ευκαιρίες εργασίας στην ταχέως αναπτυσσόμενη startup.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ.