Ο ΣΕΚΕΕ στο Mobile World Congress 2013 στη Βαρκελώνη

Η Ελλάδα συμμετέχει για πρώτη φορά με εθνικό περίπτερο στην GSMΑ Mobile World Congress 2013, που πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη από 25-28 Φεβρουαρίου.

Η συμμετοχή γίνεται με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Κινητών Εφαρμογών Ελλάδας (ΣΕΚΕΕ) και με τη συμμετοχή, ως συνδιοργανωτή, της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων του υπουργείου Ανάπτυξης και αποσκοπεί στη δυναμική παρουσία των εξωστρεφών ελληνικών επιχειρήσεων από τον χώρο της ψηφιακής επικοινωνίας.

Με την παρουσία μας στη μεγαλύτερη διεθνή εκδήλωση της ψηφιακής επικοινωνίας, επιδιώκουμε πρωτίστως να αναδείξουμε την Ελλάδα της καινοτομίας και της εξωστρέφειας που επενδύει σε ένα νέο μοντέλο επιχειρηματικής δραστηριότητας, με στόχο την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και της ελληνικής τεχνογνωσίας, για την προώθηση ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών στην παγκόσμια σκηνή.

Η επιχειρηματική αποστολή εντάσσεται στη σειρά εξωστρεφών δράσεων με τον τίτλο Σynergies, των καινοτομικών επιχειρηματικών ενώσεων ΣΕΚΕΕ (mobile apps), ΕΝΕΒΗ (μικροηλεκτρονική), ΕΒΙΔΙΤΕ (αεροδιαστημική), HBio (Βιο-ιατρικη τεχνολογία) και ΕΕΝΕ (startups).

Αρωγοί στην πρώτη μας παρουσία είναι η εταιρεία Samsung Hellas, ως Μέγας Χορηγός και η Eurobank και η Sprint Integrated Communications, ως χορηγοί.