Ο ΣΕΚΕΕ στο IoT Solutions 2019

Στις 29-31 Οκτωβρίου ο ΣΕΚΕΕ συμμετείχε ως υποστηρικτής στο IoT Solutions World Congress στη Βαρκελώνη. Το εθνικό περίπτερο συνδιοργανώθηκε από το Enterprise Greece και τη HETiA και καταλάμβανε πολύ καλή κεντρική θέση, ενώ άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στους επισκέπτες με την κατασκευαστική του αρτιότητα και την αισθητική του. Στο περίπτερο συμμετείχαν οι εταιρείες: Elbis, ES Systems, HDL Design House Greece, Inaccess Networks, Irida Labs, Metis Cyberspace Technology, Prisma ElectronicsκαιSingular Logic, οι οποίες παρουσίασαν υψηλής τεχνολογίας προϊόντα και πραγματοποίησαν πολλές εποικοδομητικές επιχειρηματικές συναντήσεις.   

Το εθνικό περίπτερο στην IoT Solutions 2019 συνδιοργανώθηκε από το Enterprise Greece και τη HETiA με την υποστήριξη του ΣΕΚΕΕ.

Το IoT αποτελεί τα πρωταρχικό βήμα προς τη διαδικασία του Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Το ΙοΤ στη Ναυτιλία είναι ο κατεξοχήν τομέας εξειδίκευσης της METIS Cyberspace Technology S.A. εταιρεία μέλος του ΣΕΚΕΕ
IoT Intelligent Building solutions by Acromove
Ubuntu Robotics. Technology in everyday life
Smart Cities & Intelligent Transport solutions

Ο Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου, Γιάννης Κωτσής-Γιανναράκης, ο οποίος δήλωσε σχετικά: “ο ΣΕΚΕΕ συνεχίζει εντατικά τις δράσεις που συμβάλλουν στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των μελών του και του ευρύτερου οικοσυστήματος της καινοτομίας και προσβλέπει ότι το 2020 για 8η συνεχή χρόνια οι ελληνικές επιχειρήσεις και startups θα κάνουν ακόμη πιο δυναμικά την παρουσία τους στο εξωτερικό”.