Ο Παύλος Ευμορφίδης, Coco-Mat, στο Startup Grind Athens

Πραγματοποιείται την Τρίτη 16 Φεβουαρίου 2016 υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ και με την υποστήριξη του INNOVATHENS η εκδήλωση του Startup Grind Athens, με καλεσμένο τον Παύλο Ευμορφίδη, Founder Coco-Mat.

O Παύλος Ευμορφίδης, Μας ταξιδεύει σε μια μοναδική πορεία 27 ετών. Μας διηγείται πως ένα όραμα που ξεκίνησε το 1989 από το κέντρο της Αθήνας και ήταν να προσφέρει ονειρώδη ύπνο, με μοναδικό σύμμαχο την φύση αλλά και την πολύ διαφορετική και μοναδική προσέγγιση στα πράγματα τους οδήγησε σε 70 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η διαφορετικότητα που αποπνέουν οι επιχειρηματικές κινήσεις του Παύλου, μεταφέρεται σε όλες τις εκφάνσεις της εταιρείας, η Coco-Mat είναι από τις ελάχιστες εταιρείες που αγκαλιάζει την διαφορετικότητα των εργαζομένων της. Η αντισυμβατικότητα της ζωής του Παύλου Ευμορφίδη μεταφέρεται με τον πιο καταπληκτικό τρόπο στην Coco-Mat. Κυκλοφορεί µόνο µε ποδήλατο. Έχει δίπλωµα οδήγησης αλλά το έχει χάσει τρεις φορές οπότε δεν µπήκε στον κόπο να το ξαναβγάλει. Έτσι κι αλλιώς στο Άµστερνταµ δεν το χρειάζεται. Ένας από τους λόγους που ζει εκεί είναι πως το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά του, o James Ευμορφίδης παίζει για τον Ajax. Ο Παύλος Ευµορφίδης πέρα από ιδρυτής ενός από τα µεγαλύτερα ελληνικά success stories, της Cocomat, είναι ένας σύγχρονος Σπαρτιάτης. Πως κατάφερε με την απλότητα του να ονειρευτεί το ακατόρθωτο; Πως δημιούργησε ένα από τα πιο iconic Greek brands που διαπρέπει παγκοσμίως; Ελάτε να γνωρίσετε τον άνθρωπο που άλλαξε τα πάντα με οδηγό την ποιότητα και την φύση!

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ.