Ο Γιάννης Παπαδάκης, Pollfish, στο Startup Grind Athens

Πραγματοποιείται την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016 υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ και με την υποστήριξη του INNOVATHENS η εκδήλωση του Startup Grind Athens, με καλεσμένο την Γιάννη Παπαδάκη, Co-founder και CΕO Pollfish. 
Η εταιρεία που ιδρύθηκε το 2013 έχει γραφεία σε Νέα Υόρκη και Salt Lake City και έχει λάβει μέχρι σήμερα $4,3 εκατομμύρια χρηματοδότηση. Η εταιρεία έχει ως σκοπό να κάνει πιο απλή και έγκυρη την διαδικασία δημοσκοπήσεων. Με το εντυπωσιακό reach των των 350.000.000 καταναλωτών για δημοσκοπήσεις, έχει ήδη εξασφαλίσει πρωτοσέλιδα για την επιτυχή πρόβλεψη των Αμερικανικών εκλογών, την στιγμή που οι περισσότερες παραδοσιακές εταιρείες δημοσκοπήσεων έβγαζαν Hillary Clinton.

O Γιάννης, πήρε το πτυχίο του σαν Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ από το Πανεπιστήμιο Πάτρας. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του εργάστηκε ως freelance προγραμματιστής σε μεγάλες εταιρείες όπως η Box και συμμετείχε στην ανάπτυξη των πρώτων και πιο δημοφιλών mobile apps. Μετά την σύντομη καριέρα του ως freelancer, βρήκε το πραγματικό του πάθος: να δημιουργήσει μια εταιρεία από το μηδέν, άλλες φορές με επιτυχία και κάποιες άλλες όχι. Συμμετείχε στο  Pajap, ένα self-service mobile που κυκλοφόρησε το 2013, ως Co-founder και κατέληξε αμέσως μετά στο επιτυχημένο Pollfish.